wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Cynizm i strach Borysewicza

Witaj Łucjo!
Kiedyś chodziłam do takiego jednego ale się popsuł. Od 2 m-cy nie latam nigdzie a dlaczego zdradzę za jakiś czas. No może powiem tylko, że niedługo będzie w Łomży super butik z odzieżą używaną. I nie będzie to taki zwykły sklep tylko Second Hand z niepowtarzalnym klimatem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Cynizm i strach Borysewicza

Myślę, że zamiast teorii spiskowych na temat kontrolowanej upadłości, należy pomyśle o ludziach, którzy stracą pracę. Głupoty opowiadacie terrazyt na białorusi to był ten sam terrazyt i też wchodzi do majątku upadającego. Teraz mówicie o prezesach, że dadzą sobie radę, a skąd wiecie. Jak dawali kasę na wszystko jako sponsorzy, fundowali swoim pracownikom wczasy, dawali pożyczki to było cacy. Teraz jak się powinęła noga to najlepiej zaszczuc, typowo polskie, a może i łomżyńskie. Czemu ciągle w naszej świadomości prywaciaż to krętacz? Może nie mierzmy wszystkich jedną miarą.

KiLer, a może wiesz co jest na zdjęciu z 27-01-06 21:33 i co w tym budynku znajduje się (powyżej)?

Pozdrowienia.

---> maykel
Mandaty funkcjonują także prawie podatkowym - a sciśle mówiąc w kodeksie karnym skarbowym, który przewiduje że mandatem karnym można nałożyć karę grzywny w granicach nieprzekraczających podwójnej wysokości minimalnego wynagrodzenia.

Wracając do rzeczy, art. 52b Kodeksu wykroczeń mówi, że: kto zużywa olej opałowy do celów napędowych, podlega karze grzywny do 500 zł.
Do tego naliczana jest różnica w stawkach podatku akcyzowego, więc użytkownicy diesli uważajcie ...

ptysiu80 zgadza się to jest ulica Dworna

maćku mi sie zdaje chyba że to jest centrum katolickie przy kosciele swietego krzyża ( strzelam :P )

pomysl czlowieku!jaki rozklad jazdy?dowiedz ty sie nakpierw na czym polega jazda taksowek.niemastalych tras,przystankow ani godzin.jezdza tak jak im wypadnie.a fakt zepostoje sa puste swiadczytylko o tym ze maja co robic i wlasnie gdzies kursuja.

który to prokurator nie zezwolił na badanie lekarki w ostatniej głośnej aferze w Łomżyńskim szpitalu???

[*][*][*][*][*][*]

Wreszcie! Gratuluje Ptysiu80.

Pozdrowienia.

wyślij info na kefas11@wp.pl - jak masz jakieś zmniejszone fotki to możesz podrzucić...

dzięki

Ojjj przeróżne różne i różniste :P Imprezy nadal te same, w białych bluzeczkach, co prawda dyrektor inny :) Apele wygłaszane przez dyrektora trwają max 10min, a nie 1h :] Zainteresowani wiedzą, o co chodzi ... Dyskoteki (o ile można je tak nazwać) do 20.00 :D:D:D Wymiatają poprostu. Pani od chemii chyba ta sama tylko nie jje pestek, a paluszki solone :) Co do różnych "manian" przed sklepikiem u p. Ali nic się nie zmieniło. Teraz nie ma p. Zosi, tylko p. Krysia (rulez :]) Ogólnie jest spoko, nauka jak wszędzie. Mam nadzieję, że przyda mi się to do czegoś w życiu i osiągnę swój cel (byle nie ministra :D:D). Pozdro dla wszystkich z I LO :)

Aguśka, ja skończyłem ciut wcześniej i mam podobne zdanie - w czasach mojej młodości jedyna skazą było ILO.
I nie będę rozwijał, każdy kto tam był wie o co chodzi.

No ale pytanie to pytanie. czy ktoś był??? jak wrażenie.pisać..

Kupujacy sam jesteś po... Jak sie nie podoba to wypier...!!!

Przybędę napewno! Warto sobie zrobić pamiątkowe zdjęcie z Romkiem!

Matka natura przeprasza za Romana Giertycha.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org