Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Via Baltica. Spór coraz ostrzejszy |
Dla mnie bab to raczej zabawa z radio niż radio z prawdziwego zdarzenia!Już dawno przestałam tego słuchać. A gość prowadzacy listę-pomyłka na całego!!(To właśnie "dzięki" niemu na dobre zraziłam się do bab) Zaraz mi ktoś zarzuci,że skoro jest parę osób, które chcą coś robić to nie powinno się podcinać im skrzydeł. Może i tak, ale oprócz chęci trzeba mieć chociaż odrobinę umiejętności! Bo albo się bawimy albo robimy dobre radio:) --- PGG
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Via Baltica. Spór coraz ostrzejszy |
Oj coś ruszyło w Łomży.....szkoda tylko że tak póżno Jeżeli szukasz naprawdę dobrego serwisu to tylko i wyłącznie poza miastem:( Warszawa ewentualnie Białystok. W stolicy zapłacisz więcej ale masz pewność że wszystko będzie działało należycie i nie nie będzie rzadnej dywersji w rowerze aby szybko wrócić do serwisu. Tam też nie usłyszysz "Nie ma", "NIe da rady" Ja serwisy łomżyńskie omijam szerokim łukiem, szkoda rower oddać "rzeżnikowi" któremu zależy tylko na kasie i najprościej wszystko wymienić na nowe. Słyszałem że na długiej robią dobrze ale nie sprawdzałem.... Jak ktos ma chęć pojeździć niech da znać - codziennie wychodzę na rower. Aktualny ten wtorek? Dajcie znac !!! Jak coś to do zobaczenia na St. Rynku Zbych
|
|
Jak w dawnych latach mawiał mój Profesor, " ...w przeciwieństwie do marksistów w cuda wierzę, ale na nie nie liczę". Wyrazy współczucia. Znam ten ból. Dwa lata temu, w tym samym bloku, zniknął mój rowerek. Podobno nawet znalazł się sprawca, ale roweru nie ma do tej pory. Zapewne ktoś go okazyjnie kupił.
|
|
wskaż więc kogoś bardziej kompetentnego. Żeby nie było, jak w wierszyku, że zamienił stryjek siekierkę na kijek. Gdy brakuje argumentów merytorycznych, można używać bolszewickich ? Tyle było przez wszystkie lata władców jedynie słusznych i niekomunistycznych, ale jakoś wszyscy biegali na Bernatowicza jak do Mekki. Dlaczego ? michal
|
|
...nie wiem jak Wy jesteście zagrzani :) ....ale ja w taką pogodę odpuszczę sobie wycieczkę... Pozdrawiam! ...i do następnego!
|
|
Dzisiaj rano zostały odwrócone fotoradary na drugie pasmo jezdni, i teraz łapią z przeciwnej strony. Ciekaw jestem ilu kierowców już się nacięło ? grzesiek
|
|
wczoraj rano widziałem jak odwracali na zawadzkiej więc mi się upiekło:D
|
|
Co to sie dzieje ??? Podobno na górce zawadzkiej stawiaja jakiegoś supermarketa (jakiego ???) i gdzieś jeszcze ??? Ludzie powiedzcie mi co sie dzieje ok ???
|
|
+Dlaczego obciach, jeśli każdy ma swoich idoli? Może ktoś, z innej części Polski, akurat Gulaczasa i będzie Łomży zazdrościł?
|
|
Najpierw dzwoni domofon, a w nim odzywa się głos, z reguły malolata, która zarabia na roznoszeniu ulotek, i glos prosi czy może wejść do klatki i roznieść ulotki. Nie mam sumienia pozbawiać dzieciaka paru groszy, może to jego jedyne kieszonkowe, więc wpuszczam i patrzę, czy to rzeczywiscie ulotki. Potem po prostu wyrzucam. Mnie to nie denerwuje.
|
|
Szanowni uczestnicy Forum, nie rozmawiajcie , tak jak w Parlamencie, czy tak radni na łomzyńskiej sesji,którzy zrywają obrady. A może by tak sobie diety zerwali, bo o ile wiem, to za nie wykonaną pracę się nie płaci. A wracając do supermarketów, to bardzo dobrze że powstaną. Moja zona też pracuje w sklepie , i może ja stracić. Może zatrudni się w nowym , większym na lepszych warunkach. Bo coż to za praca ,jak są tylko dwie nedziele wolne . O co walczyła "Solidarność' za komuny. Miały być wolne wszyskie soboty, a tu i niedziele zabierają.O nadgodzinach to można tylko pomarzyć.Nie ma tu czego żałować. Dziwię się tylko służbom odpowiedzialnym , że nie sprawdzą, jak ludzie są wykorzystani .Właśnie Ci nasi kupcy z funduszu socjalnego , przeznaczonego dla ich pracowników , korzystają sami ze swoimi rodzinami .Pracownik ma ' figę' Wierzę , że będzie lepiej . Trzeba iść do przodu , nie stać w miejscu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |