środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Łotrostwo takczysiaka czytaj paplaka

Kefass,
Co innego finansować działalność kościoła, a co innego wygody księży. Ludzie się buntują, bo chcieliby, żeby to wyglądało inaczej, a nie na wszystko, niestety, mamy wpływ. Owszem idąc wzorem niektórych można się udać po ślub do Kapucynów, a tam strrrraszne terminy, co też świadczy o tem, że faceci są spoko. Nie dziw się ludziom, że się denerwują, bo nikt nie ma zamiaru czekać 5 lat na godny ślub bez finansowych machinacji... Toć to w międzyczasie z 5 razy rozmyślić się można!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Łotrostwo takczysiaka czytaj paplaka

kto ci takich bajek chłopczyku naopowiadał????

hahaha bajek sie oglada "drogowke" :))

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

Jest to ul. Soborno-Cerkiewna obecnie Sienkiewicza.

Pozdrawiam.

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

peter: Przeczytałem całe forum i znalazłem twoje posty. Więc jeśli uraziłem Cię to przepraszam i POZDRAWIAM

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

Ilekroć jade rano ulicą Śikorskieg od ulicy Szosa zambrowska w dół do Legjonów napotykam przeszkode w postaci stojacych na ulicy pojazdów, i tak z dwu pasów jezdni robi się jeden.Jest tam jakiś warsztat czy zakład, ale to nie powód by blokowac pas jezdni. na jednej z głównych ulic tego miasta.
I tu apel do ,, wydziału Ruchu Drogowego" odpwiednie oznakowanie, (ograniczenie postoju) załatwiło by sprawe.
Pozdrawiam wszystkich

Zuza

Muszę przyznać, że nie chodziłam nigdy do ciucholandów, bo myslałam, że wiszą tam same "szmaty". Jednak dzisiaj, z koleżanką, wybrałyśmy się na połowy:). W efekcie wydałam 60 złotych, ale i tak jestem bardzo zadowolona. Chyba częściej zacznę odwiedzać te sklepy. A tak przy okazji- Ann2 kiedy i gdzie Twoja przyjaciółka otwiera ten sklep?:) Może "Ją" kiedyś odwiedzę...

Czy Ann2 i anka to czasem nie jedna osoba ?? :)

Pomysł jest dobry, lecz nie sadzę aby policja udostepnila dostep do tych kamer...

Plujcie na terrazyt , kupujcie wyroby garażowe , to takie zaściankowe , swojskie , łomżyńskie...

mam propozycje jeśli chcesz zobaczyć filmik z sobą w eoli głównej to przejedź sie po łomży tak ja najsłynniejszy taksówkaż a wtedsy panowie z ul. wojska polskiego zaproszą cię na projekcję jak dobrze pójdzie to moze zzrobiąto w kinie aloe bilety za wszystkich zapłacisz ty .. hehe

Zbych

hahaha. Ciekawe czy Malachit i detektyw to czasem nie jedna osoba?:) A dlaczego tak sądzisz? Zapewniam Cię, że nie. Ale ty jesteś podejrzliwy.

Jacek nic wielkiego się nie stało. Ja przed wysłaniem odpowiedzi sprawdzam, czy takiej odpowiedzi nie ma. Jeżeli nie ma wtedy wysyłam.

Pozdrowienia.

Powinieneś się cieszyć,że tam są dwa pasy.Może zakazać zatrzymywania sie wszędzie?

Autochton na nerwy jest lekarz i lekarstwa. Nikt nie będzie pisał zgodnie z Twoimi zapatrywaniami. To jest polemika, bądż tolerancyjny . Niepotrzebnie się denerwujesz. Daj se luzu.

Pozdrowienia.

No ale to jest bez sensu. Zakazać parkowania na pasie, nakazać na pasie zieleni i już. Albo parking jakiś…

Zbych

Ptysiu80 ...wg mnie to Dworna... podobny widok na horyzont jest tam także teraz :D

...poza tym.... nie znam niemieckiego ale Kriegs...platz - to coś z dworem....

Był tam ktoś z was bo mi szkoda kasy było żeby kupić ten bilet...Może ktoś opowie:P

apostata

ks. Tischner:

Na in-grid oczywiście =)

Clinic masz spóźniony zapłon.

hehe

Maciek masz rację , pozdrowienia.

ryska... nie bój... mnie też drażnią niektóre fakty w życiu naszego kleru, tak samo jak w życiu naszych świeckich wiernych... :)

...i jak zwykle, nie zgodzę się na stawanie na krawędzi...

...nie jest tak że księża chodzą tylko dla kasy...
...nie jest tak, że Kościół (tzn. jego "duchowna" część) istnieje tylko dla kasy...
...jest tak że księża są ludźmi i chcą jakoś żyć... a że niektórzy przesadzają... takich staram się unikać...

Zuza

Jacek16-ty dobrze powiedziałeś. Ale może nie Jacek a inaczej masz na Imię : W.... ? Dla takich ludzi jak prezesi Terrazytu zwykły człowiek to śmieć do zastąpienia przez pierwszego lepszego z ulicy,najlepiej utrzymywać go w strachu .A liczy się tylko kasa jakość ma znaczenie jeśli idzie na wystawę lub do ITB

w tamtym miejscu to jeszcze-jeszcze, ale dalej za skrzyżowaniem z Zawadzką, na samym zakręcie tuż za łukiem ludzie sobie parkują jak idą na cmentarz... koszmar...

kilka razy widziałem samochody z obcymi rejestracjami hamujące z piskiem bo nie miały jak zjechać na zajęty lewy pas...

Zuza

mam pytanie, skad Ingrid miala szaliczek naszego Łomżynskiego KSu? Ktos z widowni rzucil czy co?

Autor: OBSERvATOR (---.lom.vectranet.pl)
Data: 30-01-06 17:57

peter: Przeczytałem całe forum i znalazłem twoje posty. Więc jeśli uraziłem Cię to przepraszam i POZDRAWIAM

To ja przepraszam, bo zapewne zbyt impulsywny byłem. W jednej "budzie" się przeca uczyliśmy. Serdeczne pozdrowienia !!

A MOŻE BY TAK MŁODSZE POKOLENIE OPOWIEDZIAŁO STARSZEMU, JAKIE KSYWKI MAJĄ OBECNIE BELFRY???

rudy błazen z druhem

Naprawdę nikt nie chce przygarnąć tego kociaka, ludzie zgłaszajcie się!!!

Malachit i tak pewnie będzie :)

ty Clinic jestes jakis poje..ny kilka tematow wstecz zakladasz temat CZEMY W LOMZY JEST TAK NUDNO zalisz sie ze nikt nie organizuje zadnych koncertow itp a jak sie nadarza okazja ze przyjezdza jakas atrakcja do naszego miasta to pierniczysz ze nie poszedles bo pieniedzy bylo ci szkoda na bilet gdyby koncert odbywal sie np na muszli i bylby bezplatny tez pewnie bys marudzil ze za zimno bylo i niechcialo ci sie isc tam poweim ci jedno to nie ptysiu ma downa tylko ty masz downa

Agent22 i tak jest z nim zgadzam sie z toba :)

Chodzi tu a zakład wulkanizacyjny,najlepij weślij to do ruchu drogowego lub straży miejskiej, jestem ciekaw jaki będzie finał czy zareagują na taki sygnał.

zenuak- zdjęcia robione telefonem? jeżeli tak to jakim?

a ja słyszalem ze 22 zł za dzień jakos tak

w wawie tez jest cos takiego tyle ze jest tych kamer wiecej i nie sa to zdjecia tylko kamery i mozna ogladac:)

użytkownik usunięty

tego kota mozna do jakiejsc restauracji oddac bedzie wspanialy "dewolaj" z niego

<joke>

Buahahahahahaha ... terrazytowe 10 lat gwarancji można od dziś wsadzić psu pod ogon i popchnąć ogórkiem ...

polecam http://www.earthcam.com/

kamerki z całego świata a niektore widać na żywo jak film a nie klatka po klatce

Bo ty ptysiu kawy nie pijasz :). A tak ogólnie to jak ferie ??. Dorwij jakąś panienkę i zostaw to forum :).

Jednego idioty mniej!. Czyli już tego bezmózga nie spotkamy na swej drodze i z jego powodu nasze rodziny nie zapłaczą. To tyle.

Właśnie to jest problem że wiele osób nie ma nic przeciwko kolędzie ale jak przez kilka lat jest sytuacja że czujesz się jak w urzędzie skarbowym albo jak by cię nawiedził komornik to ludzie zmieniają podejście i nie ma w tym nic dziwnego

w tej cysternie było ponad 20000 litrów paliwa, ... nieszczelność, iskra .... jakby to wybuchło ... mogła być masakra większa niż w Katowicach.

Spiero już stracił głowę.. przynajmniej górną jej część.

Zdjęcia zbyt brutalne, a i tak nikogo niczego nie nauczą.

Jakie zwały śniegu na Stokrotce i Galerii?. Ten kto to pisał i nadał taki tytuł informacji albo tego nie widzial, albo ma porąbane w głowie, albo robi z igły widły albo chce być "trendy". Teraz są to modne tematy. Przechodziłem wczoraj schodami (górą) przez Stokrotkę, widziałem ślady odgarnięcia śniegu, ale nie miłość boską nie było tam śladu po jakiś tam zwałach. A śnieg u nas już nie padał z miesiąc., więc skąd takie k...a zwały? Może prędzej na ulicach i polach, ale tam też śniegu nie jest za wiele.

Treść jest ukryta

SPIERO nie kozacz, bo ciebie tez to może kiedyś spotkać, i co wtedy powiesz?

apostata

ks. Tischner:

chcialbym poruszyc temat tragedi katowickiej a mianowicie wsparacia finansowego jakie otrzymuja rodziny ofiar tejze tragedi rozumiem wszystko ze ludzie ci cierpia z powodu straty bliskich ale nie rozumiem jednego czemu wszyscy maja im udzielac jakiejkolwiek pomocy?? czy rodzinie ktora stracila np w wypadku samochodowym najblizsza rodzine udziela ktos takiego wsparcia finansowego czy ludzie ktorzy zgineli w katowicach byli jacys wyjatkowi ? zdaje mi sie ze telewizja z calej tragedi zrobila niezle SHOW pokazujac tym samym ze smierc smierci nierowna

Mieszkam na rządowej jest tam jakaś klapa,ale nie ścieki.
Z kolegami wchodziliśmy tam ale w połowie tunel był zawalony.
Mówię prawdę.Idąc widzieliśmy krew na ścienach,a ten tunel
muśał być bardzo stary.Zawsze mój sądzied stawia tam auto
to raz siedzieliśmy do następnego dnia.
Czy to jest tunel pod Narwią??

apostata

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org