Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamska kasta ze Schabem |
Paweł a jakie będą nagrody? Ekipa strongman wystawi min.Mistrza Polski jr Strongman :) Adama Domazera heh no tak ze 230 Raw bez koszuli wspomagającej powinno pójść chłopak ma 20lat :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamska kasta ze Schabem |
W Łomży będzie ciężko. Kiedyś był sklep ze sprzętem dla DJ'ów obok szkoły muzycznej, ale nie wiem czy jeszcze jest. Do Unitry polecam wkładki Audiotechnica AT95. Nie polecam starych (nawet nieużywanych) wkładek Mf 10x z allegro. Przeleżały gdzieś w magazynach po 20-30 lat i rozsypują się w rękach. Musisz pamiętać o precyzyjnym wyregulowaniu ramienia i wkładki, bo bez tego zniszczysz igłę, płyty i dźwięk będzie do d..y. Polecam to forum: http://www.winyl.net/index.php
|
|
Słucham Cię Misiaczku........ kupiłeś cały szyberdach??? chyba śpisz na pieniądzach..
|
|
a wiecie jaka firma przewozowa zawiezie mnie do wawy i wystawi fakture ?
|
|
dla 9 letniego dziecka ? jeśli tak proszę o kontakt.
|
|
Tak jak najbardziej właśnie w takim wieku ma uczniów, wiem, że bardzo chętnie się z nim uczą.
|
|
Delikatnie mówiąc, właściciel to kawał ch..a. Musi dawać aż tyle ogłoszeń, bo wszyscy pracownicy go zostawili. Rotacja jest straszna, a wykorzystywacz z niego straszny. Najlepiej aby człowiek pracował 7 dni w tygodniu za 800 zł i to 12 godzin dziennie... Oczywiście umowa na 1/4 etatu... Porażka
|
|
W zasadzie to nie wiem jakie będą tam ceny, bo byłam tam w tam tym tygodniu jak sklep szykował się do otwarcia, ale znam ta firmę organique i wiem że kosmetyki tej marki są drogie.
|
|
Witam! Są tu osoby, które są już po WZ i mają ten sam problem co ja czyli tzw "niedopunkty" i chcą się przenieść do innego województwa? Staram się do służby w KWP Rzeszów, jest tam wysoki poziom, bo biorą od 160 pkt.!! Mnie niestety zabrakło 2 pkt:-/ :-/ Czyli ogólnie jestem w czarniej d..pie :-/ Babka z kadr mi powiedziała, że mogę czekać tutaj u siebie, albo właśnie się przenieść. I problem tkwi w tym, że nie wiem gdzie się przenieść i czy tam gdzie złoże podanie dostane na 100% pozytywną odp. Szukałam już jakiegoś info co i jak w jakim województwie, limit miejsc itp. Mam nawet kilka opcji: pisać do Katowic, Poznania lub Krakowa. Tylko nie mam pojęcia gdzie najłatwiej się dostać. A tak zwanych "pleców" nie mam... Może ktoś Was wie więcej w tym temacie to baaaardzo proszę o odpowiedź!!! :) pozdro Borys-50
|
|
Ja też chcę:)
|
|
no to pozazdrościć tobie marudo :) a co taki smutny ???????? :):) W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
|
cześc marudo robciu ja to pije to co mam pod ręka W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |