Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto nami rządzi ? |
Akcja Promująca wśród szkół: III LO rozplakatowane- dzięki Filo, Ekonomik- rozplakatowane- dzięki Bosso, 9 Gimnazium- jutro , dzięki Technic Czekamy na Koordynatorów z kolejnych szkół. Dzięki inicjatywie kolejnych Głosujących jesteśmy także na Fejsie : http://www.facebook.com/events/209586389145728// Dziś mam nadzieję pęknie 500 g/d i jutro będziemy w I lidze szkółek :) Gonimy 1 setkę, tam mobilizacja trwa, My musimy być LEPSI !!! ![]()
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto nami rządzi ? |
Przepraszam, ale adres mail jest niepoprawny.
|
|
dzieki!
|
|
tak tam , pani Ela solidna dziewczyna i nie drogo bierze, polecam
|
|
zalezy jakim funduszem dysponujesz i czego oczekujesz od gitary.. Ogolnie washburn oferuje duza game dobrych akustykow w dobrych cenach lub wyzsze serie alvareza.. Najlepiej poczytaj opinie na forach gitarowych, gdzie znajdziesz szczegolowe recenzje gitar i poszukaj po sklepach, gdzie wezmiesz do reki i ograsz.
|
|
Grudniowy kato-kretynek urządził żart jak Rydzyk na Jasnej Górze, a o żałosności tego występku świadczy mizerna liczba wpisów w tym temacie. Jestem wniebowzięty, bardzo dobrze się bawię tym kato-idiotą, który niczym innym się nie zajmuje tylko mną. Nic mnie tak nie zadowala jak widok rozwścieczonego gnojka, ugodzonego celnie w same centrum jego głupoty. Rób tak dalej kościelna szujo, a wylądujesz w psychiatryku. Lecz się na nogi, bo na banię jest już zdecydowanie za póżno. Ogłaszam niniejszym, że grudniowy otrzymał główną nagrodę proboszcza w konkursie dla ministrantów, który lepiej obciąga świętą pałę. Borys-50
|
|
No to będziemy mieć rozmaity wiek ;) ja 19
|
|
Cześć.A jakim autem jedziesz i czy będę mógł wziąść ze sobą pieska. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
siedzę jak zawsze :) Ale bez zapijania :):):) ![]() urbi et orbi !
|
|
Witam, mam pytanie czy w Łomży są szkoły dzienne zaoczne po zawodówce????? Borys-50
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |