Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Metoda na wygranie wyborów |
nie sluchaj gamoni gruba ryba masz w wiekszosci racje musi byc placa minimalna okreslona i to conajmnie 2tys na reke wtedy gospodarka ruszy do przodu to ze wyzyskiwacze i tak by zatrudniali na grosze na smieciowa umowe jak teraz to inna sprawa rzad powinien zabronic takich praktyk fachowcy ekonomisci sie znalezli ciekawe jakie wasze sa propozycje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Metoda na wygranie wyborów |
Się nie kręci ? dzisiaj był duży wiatr a on stoi w miejscu prądu mu zabrakło?
|
|
trzeba czekać aż umowę o konserwację podpiszą
|
|
Obelixie,zrobisz to za mnie?;)
|
|
A jaka rasa w ogóle Cię interesuje?
|
|
No... Popatrzcie sobie np. na Hong Kong... Do niedawna tam nie bylo w ogole placy minimalnej... Alez tam wszyscy gloduja... Jak mi to wytlumaczycie? Pisalem o tym juz chyba z 10 razy... za kazdym razem grubaryba przestaje odpisywac, bo nie ma argumentow, po czym po paru dniach zaklada nowy temat o tym samym. Mozecie sobie ustalic place minimalna na 2 tys. a nawet i na 10. Po pierwsze, zwiekszy sie tylko szara strefa i dopiero bedziecie plakac, ze pracujecie na czarno, bo nikt nie chce zatrudnic. Po drugie, automatycznie ceny wszystkiego pojda w gore i witaj szalejaca inflacjo... Bedziecie sobie zarabiac po 2 tys i co z tego, skoro ceny pojda 2 razy w gore... Pieniadze sie nie biora z niczego, moze popieraliscie Leppera jak obiecywal, ze bedzie dodrukowywal pieniadze? :) Pieniadz musi miec pokrycie w towarze, ogolnie mowiac. Jak nie wytwarzasz wiecej, a wiecej zarabiasz, to masz inflacje. Juz pisalem pare razy, kiedys przed denominacja kazdy zarabial miesiecznie miliony zlotych i co z tego?
|
|
no właśnie ja też chcę aby pupil mieszkał w domu; wolałabym młodego szczeniaczka żeby łatwiej przyzwyczaić
|
|
hm Omanio schlebiasz mi ;)
|
|
Twoja gada,ale Twoja ma popsute olulary.
|
|
Pies to nie zabawka. Decyzję o adopcji trzeba przemyśleć 100 razy!
|
|
cichy my już mamy swoje ideały a ty dopiero szukasz, pisz nie marudź, odpowiemy Ci czy coś takiego istniej
|
|
mi tez twoja Mariolka to samo gada :D
|
|
Mój ideał Obelixie;-)Jest tutaj.
|