poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
\"Myślałem, że jestem wielką mendą...\". Czarzasty. Są większe. W pis.

nie w kazdym warsztacie maja tokarke

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: \\\"Myślałem, że jestem wielką mendą...\\\". Czarzasty. Są większe. W pis.

Tak juz jest,Polska to wielkie bagno samych nieudacznikow,dorobkiewiczow,bezmozgow i kretaczy,tak juz jest w tym kraju.Od pokolen w tym kraju jest balagan i bieda i tak juz zostanie,u nas jest przyslowie,,,,polak jak glodny to zly,,,,,jak najedzony to legat i my juz tego niezmienimy tacy jestesmy.

Bo jak ktoś sam do nich ogłoszenia nie przyniesie to oni sami nowych miejsc pracy nie szukają...Dlatego od 2 miesięcy te same ogłoszenia na stronie.

Co w ogóle wie pan na temat picia alkoholu ????? Poza winem mszalnym chyba raczej pan nie spożywa innego alkoholu co ? chyba że sie mylę !!
Czy zezwolenie na sprzedaż alkoholu w restauracjach czy barach gdzie będzie on o wiele droższy jest gorsze od zwiększenia ilości ogólnej punktów sprzedaży alkoholu ( czyt. sklepy) ????
Popatrzy pan na inne miasta w Polsce - Warszawa , Kraków , Białystok, Poznań , Gdański itd... tam bary i restauracje są 5 metrów od kościołów i nikt sie tym nie przejmuje i nie spowodowało to ,że nagle przybyło tam 5 tysięcy alkoholików w mieście, wręcz przeciwnie przyniosło to korzyści dla tych miast , bo turyści zostawiają tam mnóstwo pieniędzy . Mniemam że wlasnie sprawa pieniędzy gra tu duża role bo przecież kościół zawsze był i będzie za tym żeby społeczeństwo sie przypadkiem nie wzbogaciło .
Także proponuje pani i pana kolegom zajęcie sie innymi sprawami , które na co dzień kompromitują kościół , chyba wiemy jakimi ....!

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Ja przyjmuje,choc tylko amatorsko na NFZ.
NFZ-naturalna forma zajrzenia.

Sluchajac wykladu pana profesora i obserwujac nasze forum, mozna uznac, ze wiatraki w Lomzy musza istniec od dawna, bo tak wiele osob wykazuje cechy Zespolu Udreczenia Wiatrakowego.

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Znam jednego Pana z Zambrowa, który sprzedaje takie jajka. Kilkakrotnie kupowałam u niego i z tego co wiem, często przyjeżdża do Łomży, więc mógłby przywieźć.

http://tablica.pl/oferta/jaja-legowe-araukan-IDTPhj.html

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

A mogę dostać nr telefonu do tego Pana?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org