Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie słuchajcie tego debil michal,sprawy są zbyt poważne. Dyskutujmy i czytajmy. |
Dziś rozmawiałem z pracownikami pracującymi na budowie. Inwestycja ma trwać ok. 3 miesięcy. Pewnie zdążą przed świętami. Wcześniej taki obiekt budowali w Suwałkach. Ma to być obiekt o wymiarach 60x120 m.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie słuchajcie tego debil michal,sprawy są zbyt poważne. Dyskutujmy i czytajmy. |
Moze Pan Skoczylas? On już ma wprawę ............
|
|
Re: Nie słuchajcie tego debil michal,sprawy są zbyt poważne. Dyskutujmy i czytajmy. |
Przepraszam...... autochton: to z jagielonią będziemy grać, czy z hetmanem? ....bo to jest różnica. barzb
|
|
to ja mam pytanie: wtorek czy sroda?!!!!
|
|
ochoczych do byznesu to pewnie dużo.... ...tylko wystraszyłeś wszystkiech partycypacją w kosztach i obowiązkach - to teraz niemodne..... ...i jeszcze znajomość tematyki segregacji odpadów - kto się do tego przyzna (na tym forum)? ...ja wiem jak obsłużyc pojemniki przy bloku, ale podejrzewam że nie o to Ci chodzi... :)
|
|
Nie taki diabeł straszny. Wszystko jest dla ludzi. Trzeba rozmawiać. Zbych
|
|
tz: Do przestraszonego to mi daleko a zawistny też nie jestem, bo niby o co? Żal we mnie wzbudza treść Twoich postów i to wszystko. Dziękuję za gest wyciągniętej ręki, jak do syna marnotrawnego, jednak nie skorzystam. Mam swojego offroada i wole jeździć sam.
|
|
Niesamowite... możesz coś więcej napisać na ten temat? A co będzie w części MXX?
|
|
Przykro mi, ale w tę środę muszę wyjechać. Planujcie spacerek bez oglądania się na mnie. Co najwyżej będę Wam zazdrościł. michal
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |