Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
10x to samo |
Michal, nie mam nic przeciwko twojemu sklepikowi osiedlowemu, nie popadajmy w skrajność. Chciałem tylko oddać swój głos na ciągłe blokowanie wszystkiego przez jedną grupę zawodową. Poza tym nie przepłacam, bo wówczas wracam z pracy, a warzywka 2-dniowe dają się zjeść. Pozdrawiam! GoRbI
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 10x to samo |
Szymon, mysle, ze najlepiej by bylo, gdybys taki "watek" rozpoczal na ktorejs z izraelskich stron internetowych. Moze mialbys poparcie i wsparcie. A tu nic po tobie. - Miasto nie ma pieniedzy na takie cele, - Ludzie sa nieprzychylni, - Radze: znajdz sponsora wsrod " swoich".
|
|
Hanka: - przeczytaj jeszcze raz co napisał szymon (on nie deklarował, kim jest, gdzie jest i co chce robić, pytał tylko co mozna z tym zrobić) - przeczytaj wszystkie wypowiedzi, nie tylko te które idą zgodnie z Twoim "narodowym" tokiem myślenia i oceń czy rzeczywiście wszyscy sa nieprzychylni - a na potem już nic nie będę Ci radził.... po co? michal
|
|
tak jak myślałem, chcą jeszcze zarobic przed Bożym Narodzeniem... sensowne - ludzie nie będą wieidzieli co to jest, będą chcieli zobaczyc, a jak juz wejdą to od razu kupią - i do tego więcej niż zwykle, bo na święta.... czysta forma GoRbI
|
|
Swego czasu słyszałem o adaptacji tego zabytkowego budynku przez Muzeum ( mają duże problemy lokalowe )... moim zdaniem to byłby dobry pomysł, a w realizacji tego celu UE prawdopodobnie by pomogła
|
|
Moze ja nie wiem że jesten Brus Wszechomogacy (no albo wy i ukrywacie tak ze nie znajde) No nie znalazłem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |