niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sąd ostateczny dla totalsów!

To jest ktoś chętny? Jeżeli tak to ktoś zostawi kontakt i sie wszyscy zwolywac bedą na tego typu imprezy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sąd ostateczny dla totalsów!

Nic nie poradzę na to .

Nie ma nic gorszego jak wciskanie na siłę swoich racji.
Czasami troche pokory się przydaje:):)

rudy błazen z druhem

walenie wpm, mówię Ci w zalewie octowej pychota :))

Witam. Przedstawiam ip nowego łomżyńskiego serwera counter strike. Jest on publiczny. 12 slotów. Na serwerze panuje miła atmosfera. Serdecznie zapraszam.

o własnie :) dzięki. nie byłam pewna nazwiska.

juz i mpk bankrutuje a za soba pociagna cale miasto bo unia nie popusci bedzie trzeba oddawac hajs za autobusy i bardzo dobrze juz dawno mowilem zeby to w h.j wszytsko zaorac

cholera nie nadazam za tymi wspolczesnymi skrotami myslowymi :)

http://www.youtube.com/watch?v=OtA2dxJNHV4&ob=av2e

madano

rozbroiła mnie Twoja wypowiedz jak można mieć doświadczenie 10-letnie w tym temacie i pisać takie głupoty hehhe ...

Witam serdecznie. Jestem członkiem zespołu quattro. W imieniu swoim jak i całego zespołu chciałbym przeprosić za wszelkie wypowiedzi osób które nie znając nas chwalą bądź ganią nasz zespół.
Wygląda to tak jakbym chwalił dania restauracji w której nigdy nie byłem, albo krytykował warunki hotelowe miejsca gdzie nigdy nie spałem.
Ludzi którzy nas nie znają proszę o wstrzymanie się od wypowiedzi. Pomijam fakt, że to forum nigdy nie było i nie będzie miejscem do którego przywiązuje się uwagę.
Nawiązując do wypowiedzi niektórych użytkowników. Każdy z członków zespołu przed przystąpieniem do Quattro miał doświadczenie w innych formacjach z naszego regionu. Niektórzy z powonieniem kończyli szkoły i studia muzyczne. Dla nas muzyka jest pasją.
Odcinamy się od wszelkich postów opisujących nas i nasz zespół. Jeżeli chcesz się czegoś o nas dowiedzieć zadzwoń, umówimy się na spotkanie. pokażemy nagrania, zaprezentujemy sprzęt, skontaktujemy Cię z osobami którzy to nam powierzyli trudne zadanie zadbania o zabawę weselną.

I tak nawiasem dla jasności, nie pytaj o skarbówkę. Zespół jest zarejestrowany jako działalność. Chcesz fakturę? Proszę bardzo.

Pozdrawiam.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org