Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sąd ostateczny dla totalsów! |
To jest ktoś chętny? Jeżeli tak to ktoś zostawi kontakt i sie wszyscy zwolywac bedą na tego typu imprezy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sąd ostateczny dla totalsów! |
Nic nie poradzę na to . Nie ma nic gorszego jak wciskanie na siłę swoich racji. Czasami troche pokory się przydaje:):) rudy błazen z druhem
|
|
walenie wpm, mówię Ci w zalewie octowej pychota :))
|
|
Witam. Przedstawiam ip nowego łomżyńskiego serwera counter strike. Jest on publiczny. 12 slotów. Na serwerze panuje miła atmosfera. Serdecznie zapraszam.
|
|
o własnie :) dzięki. nie byłam pewna nazwiska.
|
|
juz i mpk bankrutuje a za soba pociagna cale miasto bo unia nie popusci bedzie trzeba oddawac hajs za autobusy i bardzo dobrze juz dawno mowilem zeby to w h.j wszytsko zaorac
|
|
cholera nie nadazam za tymi wspolczesnymi skrotami myslowymi :) http://www.youtube.com/watch?v=OtA2dxJNHV4&ob=av2e
|
|
madano rozbroiła mnie Twoja wypowiedz jak można mieć doświadczenie 10-letnie w tym temacie i pisać takie głupoty hehhe ...
|
|
Witam serdecznie. Jestem członkiem zespołu quattro. W imieniu swoim jak i całego zespołu chciałbym przeprosić za wszelkie wypowiedzi osób które nie znając nas chwalą bądź ganią nasz zespół. Wygląda to tak jakbym chwalił dania restauracji w której nigdy nie byłem, albo krytykował warunki hotelowe miejsca gdzie nigdy nie spałem. Ludzi którzy nas nie znają proszę o wstrzymanie się od wypowiedzi. Pomijam fakt, że to forum nigdy nie było i nie będzie miejscem do którego przywiązuje się uwagę. Nawiązując do wypowiedzi niektórych użytkowników. Każdy z członków zespołu przed przystąpieniem do Quattro miał doświadczenie w innych formacjach z naszego regionu. Niektórzy z powonieniem kończyli szkoły i studia muzyczne. Dla nas muzyka jest pasją. Odcinamy się od wszelkich postów opisujących nas i nasz zespół. Jeżeli chcesz się czegoś o nas dowiedzieć zadzwoń, umówimy się na spotkanie. pokażemy nagrania, zaprezentujemy sprzęt, skontaktujemy Cię z osobami którzy to nam powierzyli trudne zadanie zadbania o zabawę weselną. I tak nawiasem dla jasności, nie pytaj o skarbówkę. Zespół jest zarejestrowany jako działalność. Chcesz fakturę? Proszę bardzo. Pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |