Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamski bolszewizm wciąż praktykowany |
Re: Polska bije rekordy w inwigilowaniu swoich.CZY TO NARODZINY TOTALITARYZMU? Autor: Mr_Andrzej (87.119.11.---) Data: 19-03-12 22:16 Dzisiaj majstrowano w moim koncie użytkownika tego forum. zmienione zostało hasło i adres poczty wiele wysiłku poświęciłem aby odzyskać dostęp do mojego konta na forum 4lomza.pl Jest to kolejna próba zamachu na wolność słowa po tym jak na drodze inwigilacji odebrano mi dostęp do poczty e-mail w ubiegłym roku. Policja wówczas w toku śledztwa ustaliła że włamania dokonano z użyciem urządzeń zamontowanych na parafialnej plebanii w Diecezji Łomżyńskiej inwigilacji i włamania dokonano po tym jak wymieniłem korespondencję z Nuncjaturą Apostolską. Mam kopie akt z przesłuchań księdza który pokrętnie i kontrowersyjnie się tłumaczył Tych którzy włamują się na moje konto proszę odstąpcie od podstępnego ograniczania mnie. Proszę w imię prostej zwykłej prawdy której Oni dają sakra mentalne fałszywe świadectwo przeciw bliźniemu swemu w dobrej wierze łamiąc cały Dekalog który obłudnie przed ludźmi uznają za swoje prawo - prawo Boże którego nie zachowują i które deprawują wykorzystując do swoich potrzeb według swojego uznania Jestem transparentny nie mam czego się wstydzić w przeciwieństwie do nich. Tacy jak Oni zabili życie Boże nie tylko Jezusa. Czego dobrego mogę się po Nich spodziewać ? (retoryczne) O czym to świadczy ... rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamski bolszewizm wciąż praktykowany |
z korbą he he
|
|
Mr Andrzej...a Ty co?Pomylił tematy czy jak?
|
|
tak nakręcany ...
|
|
zezol maruda jest "Panem" ale sytuacji , a Ty kim teraz jesteś? rudy błazen z druhem
|
|
Robciu,żaluzje to mam w oknach;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |