Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wyzwania obronne Europy. Co przyniesie rok 2020? |
megan widzisz TU gdzieś moje wulgaryzmy ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wyzwania obronne Europy. Co przyniesie rok 2020? |
zez :) A mówił ktokolwiek o biciu ?? Chciał dziecinka zobaczyć marudę ?? Miał szansę , więcej tego zaszczytu nie zazna :):) Nie moja wina że wam strach nogi pod biurkami popętał :):) Od czasu do czasu trzba sie podnieść zza biurka i wyleźć na świat popatrzeć :):) Zez a tak gwoli przypomnienia :):) ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 19-03-12 19:22 : maruda , żebyś nie płakał i nie musiał przepraszać dziadziuniu , mam nadzieję , że zachowałeś honor i nie naślesz kolegów , wszak sam zaproponowałeś mu miejsce spotkania ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Zapewniam cię że nie peniam przed byle szczylem :):):)
|
|
|
widzisz marudo :) czasami i głupi umie coś mądrego na pisać :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Omanio DZIĘKUJĘ już mi lepiej hi hi hi :-)
|
|
bo robciu nie tyle mądrze pisze, co jest mądry;)
|
|
zez :) Tak po starej znajomości coś ci poradzę :):) Zmień lekarza z okulisty na psychiatre :):) Bo przy tobie Andy C to był pikus :):):)
|
|
Jest i dla Bogdana: [urlhttp://www.youtube.com/watch?v=uhyX8Xa1Qg8 najlepszego:-)
|
|
Omania jesteś ZŁOŚLIWA , pouczasz mnie , a SAMA dolewasz oliwy do ognia , wiesz dobrze, że maruda , _maly_ Obelix i inni robili sobie jaja z robcia , raz , dwa razy dobrze - ale oni to robili NAGMINNIE i nawet jak im zwrócił uwagę , że go to nie śmieszy , to DALEJ nie odpuszczali . To nie było 10 - 20 razy , to było o wiele więcej . Omanio , NIE ŁADNIE ! rudy błazen z druhem
|
|
...Wizyta Mameda Kalidova miała raczej charakter ogólny. Można było osobiście poznać zawodnika MMA i posłuchać co ma do powiedzenia o Polsce, Czeczeni i MMA. Można było zadawać pytania, ale nie wielu było chętnych na początku, więc nastąpiła cisza. Widać było wyraźnie, że Mamed był już zmęczony po podróży ale uśmiechał się i rzeczowo odpowiadał na pytania. Na mnie osobiście zrobił wrażenie faceta, który wie co mówi, wiele przeżył w życiu i reprezentuje zarówno siłę fizyczną i sprawność jaki i inteligencję, swobodę w kontaktach z ludźmi. Najważniejsze, że mu nadal się chce - bo ten projekt treningów MMA nie jest jego pierwszym, który ma pozwolić na poznanie i oswojenie się dwóch światów. Trzymam kciuki za powodzenie tego projektu, gdyż brak tolerancji (włącznie z tym forum!!!?) dla innych narodów, wyznań, mniejszości jest przerażająca... ...podaję poniżej link do fotogalerii z wizyty Mameda Kalidowa w Łomży - tam kilka fotek do obejrzenia... http://jalbum.net/a/1143594/ urbi et orbi !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |