Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Były poseł PiS o swoim środowisku: Nie odpowiadały mi te postawy, wyrosłem wśród zasad uczciwości |
pogger po co udawać się do kafejki i iść w inne miejsce jak płacisz za pizze ,to przynajmniej niech jest coś za darmo,że można z czegoś skorzystać przykładowo z internetu.,w każdym większym mieście wszystkie pizzerie mają darmowy net...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Były poseł PiS o swoim środowisku: Nie odpowiadały mi te postawy, wyrosłem wśród zasad uczciwości |
Przyjemnej wędrówki :):)
|
|
Re: Były poseł PiS o swoim środowisku: Nie odpowiadały mi te postawy, wyrosłem wśród zasad uczciwości |
Może i nie zyska :) ale wielu czarnym brzuszki spadną :):) ***** ***
|
|
Tacy patrioci jak wy to we Wrześniu 1939 roku pierwsi do Rumuni s...lili :( nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Jakie to chore, ciesza sie ludzie z rzeczy, ktore ich nie dotycza ani na nich nie zyskaja w zaden sposob, ale najwazniejsze by komus zle bylo, wtedy sa szczesliwi jak nigdy.
|
|
wogole dziwne zachowanie policji po serii roznych zabojstw nie informowali np o znalezieniu zwlok na bylej oczyszczalni na poznanskiej bylo to w tamtym roku slyszalem ze to jakis bezdomny z wyziebienia ale boja sie juz podawac do publicznej wiadomosci ze miasto robi sie coraz mniej bezpieczne
|
|
Dokładnie a żeby było śmieszniej to pewnie w jesiennej ramówce zobaczymy ich w jury "Rańca z gwiazdami"!!! Powodzenia
|
|
Wiesz co, debi40 , nie mam pojęcia co na to moi rodzice, ponieważ od 20lat nie muszę się nikomu spowiadać. A ty pewnie taka świętojebliwa, nie udawaj zakonnicy, co może nigdy nie bluźniłaś hehhe... jak to łatwo komuś uwagę zwracać. Na tym forum jest mnóstwo osób które używają obelżywych słów a ty akurat wyłapałaś moje. Odbij!!! Pani "Irenaka" od dłuższego czasu poszukuje psiaka poprzez forum a są tu osoby które nie mają nic do powiedzenia w tej sprawie, udzielają sie i obrażają te kobietę, wiec czytajac te teksty to normalnie kur....ica bierze człowieka. Więc skończ tę swoją płytką litanię w moim kierunku bo mi nawet do pięt nie dorastasz. Zresztą nie rozmawiam z ludzmi których chowała ulica.Więc moja dalsza polemika z tobą nie ma sensu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |