Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Oświadczenie Radia Maryja z dnia 25 maja 2003. Radio maryja protestuje przeciw.. |
nie byłem na imprezie ŁSM, ale z relacji znajomych - trudno chyba mówić o kopii. To, że tu i tu były fajerwerki nie świadczy jeszcze że ktos imituje kogoś. W każdym razie - uznania dla browaru. Wreszcie zaczyna się coś dziać w łomży, jakieś początki profesjonalizmu. Oby tak dalej. Popieram pomysł, aby zrobić z tego imprezę cykliczną - może za rok Wilki? paweł
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Oświadczenie Radia Maryja z dnia 25 maja 2003. Radio maryja protestuje przec |
Do zaczecia watku zainspirowal mnie artykul z Glosu Katolickiego, w ktorym udowadnia sie ze kupienie alkoholu przez osobe nieletnia nie jest problemem http://www.lomza.info/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=1294&mode=thread&order=0&thold=0 Niedawno toczyla sie wielka dyskusja o profilaktyce uzaleznien. Mozeby zaczac z tej strony? Czy jakas instytucja miejska badz sluzby scigania kontroluja punkty sprzedazy alkoholu pod wzgledem ich dostepnosci dla nieletnich? Jaki sa efekty tych działan? Jakie sa Wasze doswiadczenia i obserwacje w tym temacie? Ja wiem, ze kupno piwa w barze badz w sklepie w naszym miescie nie jest problemem dla nieletniego. Moze zaczac bojkotowac te miejsca? --- PGG
|
|
Re: Oświadczenie Radia Maryja z dnia 25 maja 2003. Radio maryja protestuje przeciw.. |
Ale masz refleks z tymi pytaniami.
|
|
Re: Oświadczenie Radia Maryja z dnia 25 maja 2003. Radio maryja protestuje przeciw.. |
UWAGA!!! ukradli kumplowi rower 28.IX. Scott Endorphin na karbonowej ramie (niebieska), z przodu czarny amortyzator Rock Shox SID, poza korbą (XT) rowerek miał całego XTRa, zielone opony Michelina. Pedały SPD. Jesli mozesz przekaż równiez to informacje chłopakom z miasta. Bratniak
|
|
może i hołdy, gość nadany z ramienia partii w latach ubiegłych - powinien z własnej przyzwoitości ustąpić
|
|
każdy nauczyciel wydaje mi się bardziej kompetentny od "barona" Zdanowicza - niech da szansę młodszym - nie jest dobrze jak dyrektor mówi "moja szkoła" - jeśli już to "nasza"
|
|
i o to pewnie chodzi - nie wiadomo gdzie i jak ani kiedy :) grzesiek
|
|
To już pewne! Przyjadą "braciszkowie" jako ICH TRZECH z koncertem inaugurującym V Mikrolotowe Mistrzostwa Województwa Podlaskiego KONTAKTY 2003 (m.in. parodie polskiej muzyki popularnej). Ponadto powietrzny balet wicemistrza świata w motolotniach, zespół pokazowy i po raz pierwszy w Polsce nocny przelot nad Łomżą. A potem w sobotę polecą gwiazdy Big Brothera nad Doliną Narwi i piękną Starówką. Szczegóły w najstarszym i jedynym tygodniku w Podlaskiem. Jeśli chcecie obejrzeć te cudeńka, bądźcie na Starym Rynku 3 października o godz. 17. Wreszcie coś pozytywnego, jak sobie życzyli Moi Wyborcy i Czytelnicy. Z szacunkiem MRD
|
|
Znowu MirRobDer podpiął się pod jakąś imprezę. Nasz jedyny żyjący pisarz, który nie splamił się wydawaniem swojego pisarstwa namawia do odwiedzenia imprezy na której „gwiazdami” będą ............przemilczę. Wstyd MirRobDer, wstyd.................... Plama !!! „...po raz pierwszy w Polsce nocny przelot nad Łomżą” – a jest inna Łomża w Polsce, „Szczegóły w najstarszym i jedynym....” – gdyby nie zamiłowania do latania naczelnego to informacji w „najstarszym i jedynym” byś nie uświadczył ... Qufer
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |