sobota, 26 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Odwołać referendum.

jestem rad,ale nie radny, choc jestem rad NY, czyli chętnie bym odwiedził to miasto, tam podobno też nie jest mocno czysto, zresztą, BTW i na marginesie.
radni mnie nie interesują, potrzebuję człowieka z ja.....mi i nie chodzi mi o jamniki

Bratniak

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Odwołać referendum.

W Sobotę wielki - mecz: ŁKS Łomża vs Hetman Białystok. Co to będzie, co to będzie?? Czy ŁKS wygra ósmy raz z rzędu?

Bratniak

Re: Odwołać referendum.

Nie wiem doprawdy na jakiej podstawie wnioskujesz waćpanna, iż mieszkam w Łomży, mało tego, iż czynię to z rodziną moją. Otóż śpiesze poinformowac iż dziecięciem jestem nieznaego pochodzenia, prawdopodobnie synem księżniczki cygańskiej Prunasiferoidy oraz islandzkiego szejka naftowego Haakalanda III. W nieznaych mi okolicznosciach zostałem wyłowiony na miedzynarodowych wodach terytorialnych (stąd moja kosmopolityczność wrodzona), dryfując na krze lodowej samotnie nieomal, bo tylko z jednym lwem morskim i z telefonem komórkowym Nokia (stąd moja także wrodzona miłośc do zwierząt i zamiłowanie do smsów). Byłem naonczas w wieku lat 6 zaledwie. W wieku późniejszym miałem zaszczyt być zatrudnionym w Łomzy na wspaniałym stanowisku pracy segregatora odpadów, czego pokłosie można dziś przeczytac na tym oto forum w wątku "Byzness". Może odzielałem twoje pieluchy od butelek po soczku Kefasa??? czyż to nie ponadczasowe, och...

niemniej jednak...

BALCEROWICZ MUSI ODEJŚĆ !!!

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org