Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Odwołać referendum. |
jestem rad,ale nie radny, choc jestem rad NY, czyli chętnie bym odwiedził to miasto, tam podobno też nie jest mocno czysto, zresztą, BTW i na marginesie. radni mnie nie interesują, potrzebuję człowieka z ja.....mi i nie chodzi mi o jamniki Bratniak
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Odwołać referendum. |
W Sobotę wielki - mecz: ŁKS Łomża vs Hetman Białystok. Co to będzie, co to będzie?? Czy ŁKS wygra ósmy raz z rzędu? Bratniak
|
|
Re: Odwołać referendum. |
Nie wiem doprawdy na jakiej podstawie wnioskujesz waćpanna, iż mieszkam w Łomży, mało tego, iż czynię to z rodziną moją. Otóż śpiesze poinformowac iż dziecięciem jestem nieznaego pochodzenia, prawdopodobnie synem księżniczki cygańskiej Prunasiferoidy oraz islandzkiego szejka naftowego Haakalanda III. W nieznaych mi okolicznosciach zostałem wyłowiony na miedzynarodowych wodach terytorialnych (stąd moja kosmopolityczność wrodzona), dryfując na krze lodowej samotnie nieomal, bo tylko z jednym lwem morskim i z telefonem komórkowym Nokia (stąd moja także wrodzona miłośc do zwierząt i zamiłowanie do smsów). Byłem naonczas w wieku lat 6 zaledwie. W wieku późniejszym miałem zaszczyt być zatrudnionym w Łomzy na wspaniałym stanowisku pracy segregatora odpadów, czego pokłosie można dziś przeczytac na tym oto forum w wątku "Byzness". Może odzielałem twoje pieluchy od butelek po soczku Kefasa??? czyż to nie ponadczasowe, och... niemniej jednak... BALCEROWICZ MUSI ODEJŚĆ !!! Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |