Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Viktor Orban: Europę może uratować tylko powrót do tożsamości chrześcijańskiej |
Nie wiem czy jedna firma, czy nie, ale przeglądając oferty to są różne.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Viktor Orban: Europę może uratować tylko powrót do tożsamości chrześcijańskiej |
zezo martuchna ci odpowiedziała że ona by tobie dała jak kur.. to bież i uciekaj jak szukasz poważnego związku to taka szybka bzykaczka niebędzie się nadawać na matkie twoich dzieci
|
|
Re: Viktor Orban: Europę może uratować tylko powrót do tożsamości chrześcijańskiej |
Zastanawiałem się nad Serwisem Samochodów Amerykańskich na Poznańskiej. Ale nigdy tam nic nie robiłem więc nie znam opini na temat tego warsztatu. Ale w końcu samochody amerykańskie to przeważnie automaty. A Sintra to też prawie jak samochód ze stanów.
|
|
Ja mam i Ci odradzam!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
adasik1988@wp.pl
|
|
ja tez nie polecam , ma bardzo wysokie ceny nawet o 3 razy drozej niz w innych warsztatach. Spytaj u Kempistego w Mobilu na rogu Zawadzkiej i Sikorskiego.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |