Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wolał 30, zamiast 20 tysiaków na m/c |
Znalazłam w necie wywiad z zaginioną Aleksandrą Rogaską na temat jej książki. Może ktoś ją rozpozna http://www.studioskorpion.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=176:leszek-truskolaski-pracuje-w-teatrze-lalki-i-aktora-w-omy-jego-najwiksz-pasj-jest-fotografia-w-galerii-pod-arkadami-fotografik-prezentuje-zdjcia-z-ostatnich-kilku-lat-portrety-i-fotografi-reportaow-ktore-powstay-podczas-wyjazdow-na-bakany-&catid=36:kultura&Itemid=18 Mr_Andrzej - proszę nie odzywaj już się w temacie. ![]() rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wolał 30, zamiast 20 tysiaków na m/c |
A piliście prawdziwą śliwowicę w górach?
|
|
siema Jan
|
|
Czy ktoś wie gdzie uczą w Łomży tańca kizomba ?
|
|
nawiazujac do tematu ta sa "perfumy" nie jakis wyrafiniwany alkohol. nr 1 oczywiscie dla mnie to Absolut
|
|
a ja na rurze !
|
|
Jak chcesz to mogę Cię poduczyć. ![]()
|
|
To teraz moze niech normalna czesc forumowiczow umiesci linki badz tytuly : ) ***** ***
|
|
|
cichociemny wiesz dla mnie kolor włosów nie ma znaczenia. Więcej ma do powiedzenia osobowość chociaż nie ukrywam że moja sexsualnie mnie pociąga :)
|
|
oho to ja zezus nie wiem o czymś chyba? Nic z tego miYu, w żadnych debatach w temacie o powierzchowności mężczyzn nie uczestniczę ;)) ***** ***
|
|
ajzynbaniok tak chcialem oddzielic te 2 typy kobiet. oczywiscie, ze najwazniejsza jest osobowosc i glownie o to mi chodzilo. dopiero pozniej aspekty wizualne :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |