poniedziałek, 07 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kali odwalił kitę ?

Jeśli są ludzie którzy pochwalają takie mordy to jestem przekonany iz jest to margines naszego społeczeństwa,
Dla mnie ważne jest aby zrozumieć dlaczego to robią z jakich pobudek. Czasami można dostrzec w ich postępowaniu drugie dno.
Bo w czyim interesie jest podnoszony KRZYK w tej sprawie?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kali odwalił kitę ?

Tak, tak w PSS Społem piekli dobry chleb, szkoda ,że już ich nie ma

gasnie na wolnych obrotach

Długo sie zastanawiasz, masz z tym jakis problem?

Kasia..

Pan Artur K. to kawał cha......Być może ,że sprzęt ma dobry ale w kontaktach z ludźmi to jest uprzejmy tylko przy pierwszych ustaleniach /umowie/, natomiast to imprezie to z facetem zero kontaktu. Narzuca to co chce, wrzeszczy, strach z nim rozmawiać - za własne i wcale niemałe pieniądze. Z uwagi na trudny kontakt nie polecam go.
W dobie takiej konkurencji obowiązuje kultura a z tym u pana Artura jest na bakier.

Ponawiam, chętnie zamienię na krótszą tak do metra długości...

X-anonim najlepiej sprzedają się - i nie tylko u nas - te wędliny w których mięsa jest ok. 50% a reszta to odpady, chemia, woda. Sól jest dodawana do smaku (ok. 0,001% w całej masie). Żeby tej soli było 50% w tych wędlinach to może i można by było mówić o bezpośrednim zagrożeniu. Tak więc nie pieprz mi głupot a zapychaniu dupy byle czym, bo byle co to my konsumujemy od urodzenia w każdym produkcie.
I ma rację etienite, że ktoś kto inwestuje miliard w nowoczesny zakład nie szuka oszczędności na najtańszym składniku którego idzie w dodatku najmniej. Wypieprzył by jednego dyrektora i wyszłaby ta sama oszczędność.
Na rynku mięsnym jest ogromna konkurencja a JBB jest firmą najlepiej sobie radzącą. Może to celowe działanie konkurencji, że akurat ich dopadły sępy z TVN.

Ale sądząc po innym poście santreo to chyba przeżyć nie może, że ktoś osiągnął aż taki sukces i nie reprezentuje jego nacji.

http://zerkaj.tk/img/upload/20120306184810.jpg

a to jest dodatek

Kasia..

Polacy nie lubią Żydów może dlatego, że to ich Bóg sobie upodobał i ustanowił Narodem Wybranym. Bóg uratował Żydów po raz pierwszy przed zagładą z Egipskiej niewoli , oraz po raz wtóry po ponad tysiącletniej diasporze z holokaustu zafundowanemu mu przez nazistów z drobną pomocą np. Polaków. Polacy postępują bardzo dziwnie, bo tak, jakby darzyli sympatią tylko tego Żyda, który wisi przybity gwożdziami do krzyża...

Witam potrzebuję ifo gdzie mogę odnowić stalowe felgi ?

hehe banda wieśniaków, ni ma kasy na reklamę i przed dniem kobiet taką lipę odwalać... hehe, zamknij ten syf albo spal.

to duzo powiedziałes czy to benzyna czy disel czy auto na gazie ???
poczytaj moze pomoże

http://www.mercmania.pl/forum/topics3/1601.htm

Bierzesz zolty piasek szmatke i piaskujesz.

początek i koniec ( a nawet środek ) maila z którego do Ciebie napisałam shiloh :

p......112@wp.pl

oj nina26 głupiaś ty jak wielu innych piszących podobnie do ciebie. Mam nadzieje ,ze nie pracujesz w JBB bo ta firma nie zasługuje na takich idiotów. Tylko idiota mimo tylu napisanych postów nie potrafi pojąc sensu dyskusji i jak mantara powtarza JBB nie sypało soli TVN i inni chca zniszczyć JBB.

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Ale nikt tu niczego nie zazdrosci. Po prostu wiele firm w tym JBB używały chu jowej soli i to jest fakt niezaprzeczalny. A tak wysoko technologicznie zaawansowana firma powinna sama sprawdzić co i gdzie kupuje skoro się szczycą swoimi wyrobami. A z tego wynika ze nie sa one pierwszej jakości.
Nina26 ja ci kupie tone tej soli i używaj jej przez 10 lat i wtedy zobaczymy czy ona jest zdrowa czy nie.

http://uwaga.tvn.pl/338095,reportaze,co_nowego_w_sprawie_afery_solnej,wideo_detal.html

Tak się tłumacza przedstawiciele tej firmy wszystko mówi za siebie.

od rozpoczęcia tematu nie miałam nic przeciwko,. szukał - znalazł, co z tego? ucichłoby. tam tylko wspomniałam że jednak została naruszona ta prywatność, i dopiero ten wątek mi wadzi bo został przytoczony tu po raz kolejny,... (2 razy) link... w tamtym temacie zezowate szczescie po prostu nie moglo zniesc tego, ze zostala pokazana ustawa o ochronie danych osobowych - zabolało że o tym powiedzialam, mimo że chciałam jak najszybciej temat skonczyc. i powstal nowy watek - dotyczacy tej ustawy, gdzie jak powtorze- znow dwa razy zostal przytoczony link. nie mam problemu z tamtym watkiem, wrecz mi nie przeszkadza za nadto - ale tu (dla jakis przykladów zostalam pokazana calej Łomży o okolicom po raz kolejny) - to mi przeszkadza.
Mogloby sie skonczyc na przeprosinach, i na usunieciu tego wszystkiego. jednak spojrzcie - to nadal tu widnieje. a te przepraszam - czytajcie wyzej (przepraszam...bla bla czekam na pozew) czy to bylo szczere? szkoda ze dopiero kiedy wina zostala udowodniona ktos zaczal sie bac i tlumaczyc. szkoda gadac. te przeprosiny w moim odczuciu w tym momencie nic nie zmienily. juz dzis zostalam wytknieta palcem i tak pewnie bedzie przez jakis czas. bo to nie zezowate szczescie zostalo podpisane imieniem nazwiskiem i zdjeciem na forum lomzynskim - publicznym, gdzie nawet nie ma moderatora i mozna mowic na moj temat co sie chce.... opanujcie sie ludzie, zanim skrzywdzicie niewinna niczemu osobe.

hahahaha

polecam białystok

w Łusniku na pewno piaskują.

Autor: paplik (---.elomza.pl)
Data: 06-03-12 19:45
Polacy nie lubią Żydów może dlatego, że to ich Bóg sobie upodobał i ustanowił Narodem Wybranym

A co z całą resztą narodów?

To Bóg jest nie sprawiedliwy, i po co stworzył taki świat,

Kasia..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

nieruchomości
Do sprzedania działki budowlane w Konarzycach, gmina Łomża.
tel. 698506416
usługi
Usługi glazurnicze, szpachlowanie, malowanie.
tel. 790287366
usługi
Pranie dywanów w kąpieli wodnej metodą Na Wskroś, profesjonalne pranie przy użyciu urządzeń pralniczych. Odbieramy dywany od klienta. Ozonowanie dywanów Gratis!!!
tel. 506104087
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org