Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najnowsze nowości partyjki Nowaka: |
Fakt, informacji na temat 14 finału w Łomży nie w sieci żadnych, pewnie nasz łomżyński sztab nie pomyślał o reklamie. Napisałem maila do sztabu krajowego z prośbą o program imprez 14 finału w Łomży, jak otrzymam odpowiedź umieszczę informację o imprezach na forum Łomżyńskich Miłośników Fotografii. www.fotolomza.fe.pl Zbych
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najnowsze nowości partyjki Nowaka: |
|
"wracając do Owsiaka ja tylko zdjęcie pokazałem czyli FAKTy." Prześlij mi swoje zdjęcie degreg a zrobie z niego takie fakty że Cie odrazu z MW wyrzucą. ;)
|
|
|
A może Owsiak 5 (pieć) herbat zamawia bo orkiestra gra jak jest zimno przeciez. Zbych
|
|
Pieniadze idą na ciekawy i efektywny cel dla nas i naszych pokoleń. A TY jesteś prawdopodobnie księżowskim prowokatorem tematów finansowych. Zbych
|
|
Niektórym to naprawdę się nudzi.Degreg znajdż sobie lepsze zajęcie. Przejdż się w wiele miejsc w których Owsiak zostawił sprzęt dla ratowania życia dzieci. Sam byś pewnie nie wpadł na taki wspaniały pomysł aby zebrać taką ilość ludzi i zarazić ich tą akcją. Jest to wspaniały pomysł. A co do pieniędzy to mozna sprawdzić w jaki sposób zostały one spozytkowane, jak napisał wcześniej MaYkel. I zamiast krytykować działalność Jurka to rusz się i pomóż tak jak kilkuletnie dzieci które garną sie do pomocy.
|
|
Degreg, uspokój się kolego bo zwolennicy Owsiaka zapytają Cię o rozliczanie się fundacji kościelnych i co wtedy powiesz? Czy ma ktos do nich w ogóle dostęp? Owsiak jednak uratował przez swoją działania ileś tysięcy dzieci, a więc nie rozumiem jak Ty - jako KATOLIK I NARODOWIEC możesz mu cokolwiek miec za złe. A alkohol na "przystanku W..." - a jaki przykład dają księża wychylając na każdej mszy i to publicznie, kielich dobrego winka i mówią jeszcze ludziom, że to krew Jezusa! Rozumiem złość ludzi związanych z kruchtą, bo nie do nich pieniądze Owsiaka trafiają, Przystanek Jezus marnieje w oczach... Widocznie Bóg woli inny przystanek więc się nie buntuj przeciw woli Stwórcy, bo zostaniesz ukarany srodze według przysłowia, że "jak Bóg chce kogoś ukarać - to mu rozum odbiera".... Pozdrawiam. Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Ja myślę, że krytyka uczciwości orkiestry przez osoby które nie ofiarują im swoich pieniędzy jest bezsensu. Co was obchodzi na co idą nie wasze pieniądze? Jeśli myślicie że funadacja defrauduje swoje środki, tofundacji nie wspieraj to proste. Ja np. nigdy nie dałem nic Caritasowi, i nie obchodzi mnie to w jaki sposób organizacja ta wydaje swoje fundusze poprostu dlatego, że nie są to pieniądze odemnie. Mogą sobie i złote pałace budować nie moja kasa nie moja sprawa. Zbych
|
|
http://www.lomza.wszechpolacy.pl/o%20nas.html degreg masz swoje forum na swijej stronie tam sie wypowiadaj a jak bedziemy potrzebowali twojej rady to mamy kontakt do ciebie w prawym gornym rogu
|
|
![]() Komu pośwęcony jest ten nagrobek i gdzie się znajduje?
|
|
degreg powiem krótko h...j ci do tego to nasze pieniądze a nie twoich moherowych beretów. Jak cię interesują takie tematy to zapytaj się swego kochanego ojca Rydzyka co się stało z kasą na stocznie gdańską. rozumie ze, ciebie i twoją rodzinę moherowych beretów w dupe kole ta kasa ale trudno nie dostaniecie jej choćbyś nie wiem jak ty i te zastępy pluliście jadem. Zbych
|
|
Poprzednie zdjęcie było z 1948 roku , te jest z 1953. Gdzie wtedy kupowało się świerze jajka , śmietanę , masło i sery? [img=http://img432.imageshack.us/img432/9207/1953targnazambrowskimrynku4yd.jpg]
|
|
Jeszcze przez najblizszych kilka dni treningow nie bedzie, jestesmy w trakcie organizowania sali. Troche sie pozmienialo i stad ten caly balagan... Najprawdopodobniej sekcja ruszy na dniach i do konca lutego treningi beda nadal na na rybakach, chociaz zmienia sie dni i godziny treningow, natomiast od konca lutego przenosimy sie na nowa sale. Jest jeszcze dobra wiadomosc, na czesc treningow bedzie do nas dojezdzal z Warszawy Radek Turek (ostatnio cwiczylismy sami), wiec bedzie dobrze ;) Jak tylko wszystko zalatwie wstawie tu dokladne info.
|
|
wracając do Adama (Ptysia) to ja i Markac mamy jego fotkę :)
|
|
Jednak to nie to co myślałem :)
|
|
dziekujemy za wyczerpujaca wypowiedz cycq-u
|
|
Powiem wam kogo to jest wina lub czego, że w tym pojeb** kraju nie buduje sie dróg tylko kościoły, że w tym poj** nie buduję się autostrad tylko Pałace ZUS'u, że w tym pojeb*** kraju podatki wpięte w każdy litr paliwa idą na utrzymanie ch** go wie kogo a nie na DROGI . To nie wina kierowców zastanówcie się .. apostata
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ok. Tylko jak jest ze zużyciem paliwa ??? Ja, jak zatankuje jakieś badziewie to mam zużycie 5-10 % większe, co stanowi 16-38 groszy na litrze czyli i tak wychodzę na swoje. Mam dwie pewne firmy i tylko tam tankuje, a cena jak widać jest względna.
|
|
W domu się nie opłaca, co innego w samochodzie. ;) #19
|
|
In-grid? A kto to? Światowa gwiazda? Może trzeciego Świata :P Zbych
|