Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Homoseksualni partnerzy będą mogli po sobie dziedziczyć? Wstrząsające słowa minister Jadwigi Emilewicz |
oremi po pierwsze : to naucz się czytać tekst ze zrozumieniem , bo widzę że nic a nic nie kumasz ! Zastanów się najpierw jak masz coś głupiego napisać ! - pisałem , że zawinili RÓWNIEŻ właściciele JBB ! po wtóre : to patrz punkt po pierwsze , + najpierw sprawdż jak masz sklerozę i nie pamiętasz GDZIE umieściłeś swój post w którym temacie , a nie od razu rzucasz oskarżenia , taki ważny i niewygodny ten post ??? nasz tu : Autor: oremi (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 01-03-12 12:44 Re: Afera z solą przemysłową Autor: oremi (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 01-03-12 13:40 Re: Gdzie byla Inspekcja sanitarna???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Homoseksualni partnerzy będą mogli po sobie dziedziczyć? Wstrząsające słowa minister Jadwigi Emilewicz |
jest ok :)
|
|
Re: Homoseksualni partnerzy będą mogli po sobie dziedziczyć? Wstrząsające słowa minister Jadwigi Emilewicz |
to jak chlopakkk, uda się wszystkim zrobić biznes we wskazanych przez ciebie MIEJSCACH?
|
|
Witam Panowie Dziękuję za rady Kupiłem tuner Cabletech w sklepie eletronicznym na sikorskiego, w miescu w którym był sklep z oświetleniem. Zapłaciłem 130 zł Tylko obraz się trochę przycina, co z tym zrobić?
|
|
kolego na poczatek polecam ci keeway 300 piecsetka jest tylko troche mocniejsza a pali dwa razy tyle i pamietaj ze do kawasaki czesci sa dziesiec razy drozsze niz do kewaya a jak kupisz skatowana uzywke to zycze powodzenia rudy błazen z druhem
|
|
Grupa dziecięca i początkująca ta sama cena- 50zł
|
|
mafia potrafi na wszystkim zarobić i mają ochronę żądową to kropla w morzu przekrętów w naszym kraju
|
|
Jestem Bardzo Bogaty rudy błazen z druhem
|
|
masz tyle wolnego,że możesz w tym czasie gratisowo walić konia.Do innej pracy nie nadajesz się
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |