czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dostałeś koryto i cieszysz się?

Tylko czy w artykule przypadkiem nie bylo napisane, ze zamieszkaja tam na ok. 4 miesiace? Wypadaloby podawac linki do pelnego zrodla...

facmen

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dostałeś koryto i cieszysz się?

Przy przepisowej jeździe od tablicy do tablicy 20 minut. Jak do centrum to trzeba 5-10 minut dodać swobodnie.

A to nie jest POPLECZNICTWO !

Zgodnie z art. 57 Kodeksu wykroczeń - kto nie będąc osobą najbliższą dla ukaranego uiszcza za niego grzywnę lub ofiaruje mu albo osobie dla niego najbliższej pieniądze na ten cel, podlega karze aresztu lub grzywny.

"Szeroko rozumiane poplecznictwo polega na próbie udaremnienia lub udaremnieniu celu i funkcji kary (...). Żadna kara z kodeksu karnego lub wykroczeń nie może być odbywana lub realizowana za inną osobę, gdyż stanowi to formę sabotażu wymiaru sprawiedliwości. Jeśli sabotażu tego dokonuje osoba z mandatem do współtworzenia prawa w Polsce, to jej działalność jest nadzwyczajnie demoralizująca dla społeczeństwa" -

genralnie to co w Polsce jest w sklepach dla dzieci to bawełna, ale przemysłowa

tak ja zawsze jade ok 15min swiom mondkiem i nie cisne do podlogi czasem tylko jak wyprzedzam a tak ok 160 po terenem zabudowanym a przez zwalniam ok 80-100

Masakra

Polecam jak najbardziej.

no tak masz racje a najwiecej zalezy o ktorej godz jedziesz wiadomo ze w szczycie to czsem o pol godz trzeba najszybciej nad ranem czesto tam latam i wiem napisalem 15min to tak nie w szczycie ale kiedys jechalem ok 5 rano wracalem z kolo ciechanowa to od torow do bawelny 10min ale to juz bylo na grancy ryzyka troche patologia moze czasem przekraczalem200 ale to raz bo czas mnie gonil mocno

Istna tragedia, ta kobieta powinna siedzieć w więzieniu za nieumyślne spowodowanie śmierci, wprowadzanie organów ścigania w błąd oraz za wyrzucenie ciała dziecka jak śmiecia przy torach. A nie otrzymywać nowe życie, na dodatek ZA DARMO mieszkanie, gdzie nie będzie płacić ani za czynsz ani za media! I co jeszcze? Może my podatnicy zafundujemy jej jeszcze najnowszy model Skody? Kto chętny się dorzucić by ta morderczyni miała czym jeździć?

Borys-50

Warto ale tylko zaszczepić, odrobaczyć, natomiast coś poważniejszego to nie podejmuje się.
U mego psa zrobił zdjęcie rtg ale zabiegu operacyjnego nie podjął się.W Łomży poważny (nagły) zabieg wykonał pan Karpiński. Nikt więcej z miejscowych fachowców nie chciała się podjąć

W zasadzie to chodziło mi tylko o kierunek tych komisów, nie mniej jednak dziękuję za pomoc :)

Pewnie myslisz ze w "Pamietniki z wakacji" sie zalapiesz?

STRANSKY

ja polecam dr Karpińskiego. W przypadku mojego psa, który uległ wypadkowi i miał zmiażdżoną łapę... inny, znany lekarz wet stwierdził że łapę psa może tylko amputować. P. Karpiński złożył każdą kostkę, operacja się udała

Autobusem to ja trasę lomża -miastkowo robię w 25 - 30 minut. Planowo jest okolo 50 chyba z dworca do dworca. A samochodem to nie wiem, jak jadę to z miastkowa ;D

ale to wszystko jest sztuczne,to znaczy co jest sztuczne to sie rozpadnie. Pamietaj Santreo.

Ale mówicie o młodym Karpińskim(Piotrku),czy o jego ojcu?

*** cie to obchodzi... nie bede sie ***** wracac do tylu niewiadomo ile stron mysl czasem... aha zapomnialam takie jak ty nie mysla
jak ci nie pasuje temat to dowidzenia

Przypominamy się !

ja piszę o starszym

???

wpm , za to ty się z chOjem na głowy pozamieniałeś

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org