Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KONFEDERACJA idzie jak burza. |
Nie będę drażnił wądołka,wiemjak to jest jak lołpaki zasuną.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KONFEDERACJA idzie jak burza. |
trochę się uśmiałem z jego postu, ale tak w ogóle to mu współczuję , może coś takiego wku...ć
|
|
wedlug niepotwierdzonych informacji w Lomzy domy i mieszkania leca na leb na szyje,co sie dzieje ze nikt niekupuje?czyzby Lomza miala za wysokie ceny?
|
|
sprzedam garaż za 40 tysi !
|
|
ponadto banki zaostrzyły kryteria kredytowe i mało kto w łomży ma zdolność kredytową... - więc jak ma kupować - za gotówkę? - kto ma trochę odwagi ucieka z tego ,,ciechocinka - miasta emerytów,, jak najdalej i jak najszybciej / kilka lat temu sam mieszkałem w łomży, jeździłem kilkunastoletnim samochodem, 80 % wypłaty wydawałem na opłaty i raty za mieszkanie .... - teraz też mam kredyt ale: - jeżdzę 3 letnim autem i wydaję około 65 % zarobków na życie i spłatę kredytu (KILKA razy wyższego niż tego w łomży ) i jakoś nie jest to dla mnie wielkim ciężarem - kredyt wziąłem na 15 lat - w łomży spłacałbym go przez 45 lat - o ile w ogóle bym go dostał
|
|
wiecie cos wiecej na ten temat , bo narazie nic sie nie dowiedzialem
|
|
zadzwoń do MOSIR-u
|
|
Brak Nicka,chłopakowi i tak malo co serce z rabości nie pęknie ,a Ty jeszcze jemu loda proponujesz?
|
|
W Polsce prawo działa na odwrót, więc co się dziwić.... Pracujesz całe życie uczciwie i nie możesz się niczego dorobić, a tu taki "wypadek-przypadek???" i masz super mieszkanko i nie martwisz się o życie.... tylko ciekawe jak jest z sumieniem...?dwie strony medalu... ja wolę mieć czyste sumienie i gnieździć się na 40 m 2
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |