piątek, 27 czerwca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
CAL Novitas - ? ...co to takiego....?

Marco a moze jest lepsze od radia bab tylko ty sie do swojego przyzwyczailes i lubisz sluchac tego co nadajesz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: CAL Novitas - ? ...co to takiego....?

Wypowiedź NEONA jest chyba najbardziej obiektywna i wyważona. Dziwię się nietórym dyskutantom, że tak napastliwie rozgłaszaja swoje subiektywne i niesprawiedliwie opinie. Sam kończyłem tę szkołę, kiedy dyrektorami byli panowie Wnorowski i Gałęcki. Moi Profesorowie byli rzeczywiście ludźmi wielkiego formatu, mimo, że nie byli dyplomowani na obecną modłę, a nietórzy nie byli nawet magistrami. Niedawno szkołę tę ukończył mój syn. Nigdy nie stwierdziłem, by czymś w trakcie nauki się stresowł; raczej zupełnie odwrotnie. Chyba wszyscy z jego klasy dostali się bez problemu dokładnie tam, gdzie chcieli i świetnie sobie radzą ( są z reguły na kierunkach najbardziej atrakcyjnych i obleganych). Niewątpliwie, na Bernatowicza idzie bardzo zdolna młodzież, ale szkoła również nieźle wzmacnia ich szanse i ułatwia start. Trzeba także pamiętać, że cała polska oświata jest w zapaści, więc tym bardziej cenne jest to, co mamy.
Oburza mnie brutalna napaść na dyrektora tej szkoły. Nikt nie jest ideałem, ale to, co tu niektórzy zaprezentowali świadczy tylko o ich ogromnym cywilizacyjnym zacofaniu, nie mając też niczego wspólnego z elementarną, ludzką przyzwoitością.

Krzysztof, nie trzeba za dużo dopowiadać. Chłopak już począł żałować swojej wypowiedzi, a Ty Go znowu drażnisz. :-)

ale z tego co dziś rano zobaczyłem - to na Piłsudskiego jest jak było (w nocy wracałem tylko Zawadzką i tam właśnie był przekręcony).

no racja ja też dziś sobie pośmigam - bartymeusz poczekaj....

PS. ale posrane reklamy dają okno aż od 584 zł i do tego maczkiem że netto co to za promocja niech się pchają .... jak dobrze poszukac taniej znajdzie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org