wtorek, 08 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tajni agenci SB

cycq przecie ty swoimi wypowiedziami ptysiowi nie dorastasz nawet do pięt. czy takie debilne wypowiedzi dają ci satysfakcję ??, jeśli tak to gratuluję i bardzo współczuję rodzicom.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tajni agenci SB

Eeeee no co Ty, Ann, różowe ciuszki są cool! Zwłaszcza tzw. róż "majtkowy", którego kiedyś nie znosiłam...:D

No toż kwestionuję...:) Powiem tak: teraz to se możem jeno pogderać na ten temat i tak nie mając 100 % pewności co do niczego... Więc po co ta "histeryczna" obrona stanowiska swego??

Ludzie nie rozumieja ze jak nie dojdze do ich wlasnego wypadku to nie zaczna myslec nad swoim zyciem ktore mamy tylko jedno...sa tez przypadki ze wypadek dotyka kogos z rodzimy i wtedy kierowcy badz pasazerowie boja sie jezdzic ale to tylko na chwile. I tez nie mysla o rodzinie, przyjaciolach, znajomych itd.

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

A może nazwe zmienili :)

apostata

a niema już tego logowiska na strzelnicy??????

Reaper, to jest jedynie wyjątek od reguły, bo nie słyszałem aby państwo współfinansowało budowę kościołw w polsce, zorientuj się ile dołożył rząd do budowy jakiegokolwiek kościoła w łomży czy wogóle diecezji łomżyńskiej .... ZERO

Na starej strzelnicy wojskowej przy ul. Konstytucji 3 Maja jest lodowisko. W godzinach wieczornych zabawie na lodzie towarzyszy muzyka emitowana z lokalnej rozgłośni radiowej RMF MAXXX.
Wstęp na lodowisko jest bezpłatny.

barbra-jaka muzyka ja tam nic nie slyszalam , wczoraj bylam z kolezanka tam i pomijam to ze jest tam bardzo nie rowno , ze mozna zęby stracic to jakies bachory specjalnie przewracaja innych ludzi i zabieraja czapki .Jezeli przyjdzie inne dziecko bez opiekuna z innego osiedla to mu wspolczuje . Nie wiem czy wszedzie sa takie rozwydżone te dzieci czy tylko na lodowisku na strzelnicy.

:)

Reaper dobrze pisze :)

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

muzyka sobie płynie z głosnika jak ktos w pobliskim bloku otworzy okno. ;)

Nasza

for sn4p. Codziennie 50 do 60 km. co 2 tygodnie w wekeend 500 km. Komu jak komu ale mi nie zarzucisz nie ostrożnej jazdy 60% zniżek OC. Jeden ,mandat w ciągu 6 lat za wjechanie w błotnik gościowi na parkingu, który zajechał mi drogę policja miała na to swoją teorię; bo był znajomkiem jednego z nich. Wiesz co jest najgorsze na drodze wymuszanie pierwszeństwa, dlaczego nie miałbym jechać ok. 120 km. jeśli warunki drogowe na to pozwalają, problemem jest debil, który wyjedzie ci z zakrętu podporządkowanego. Nikt mi nie powie, że nie ma kasy na drogi 3/4 ceny paliwa to podatki, które powinny iść na budowę dróg. Dopóki nikt nie będzie kontrolował wydawania pięniędzy z tej puli, doputy nie będzie tu dobże. Wg. mnie muszą wyzdychać jeszcze ze 3 pokolenia aby coś zmieniło się w postępowaniu Polaków.

for marcelus. Po pierwsze to ukradłeś mi nicka: marcelus, którego mam od 200 0 roku. To przenośnia, tego co jest najgosze w nas samych, dajecie kupę kasy na utrzymanie czarnej mafii zamiast zebrać troszkę kasy i zawieśc dajmy na to do bidula taki prawdziwy dar serca.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

sory "papu" ale jesli byles tylko obserwatorem ale tak naprawde nie wiesz oco chodzi to nie podejmuj tematu czlowieku??bo przy acji bylem ja?? bo mozna byc namolnym i mozna byc wstawionym ale faktu nie zmienisz ze ochrona zachowala sie karygodnie bo go okopali i ktos powinien za to odpowiedziec.Pozatym policje ten osobnik wezwal sam i wcale nie chcieli go wziasc na wytrzezwialke nie byl agresywny tylko chcial zalatwic to w kulturalny sposob a nie tak zwane jak to ochrona z Yamy lubi mordobicie. Ja bylem w Yamie tylko raz wyzucono mnie za co bo bylismy w 5 osob wszedlem do srodka a reszta nie gdy tylko zadalem pytanie dlaczego reszta nie moze wejsc zostalem wyproszony wiec podziekuje takiemu klubowi.

Zbych

troche duze te zdjecia ktos tu umiescil...

Dobre bardzo dobre z życia ściągnięte. A wiecie ze nie, które zwierzęta jedzą sfermentowane owoce i też mają kaca. No i oczywiście to już na pewno wszyscy wiedzo, że jak się wyleje ze słoika (wiadomo, jakiego i po czym) groch czy owoce to trzeba uważać, aby gęsi czy kaczki tego nie zjedli, bo szkoda oj szkoda, fakt, że potem te kaczuszki poobserwować to dopiero jest ubaw ;););)
Pozdrawiam

Wow! Gdzie to znalazłeś? Starożytny symbol słońca!!!

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

Jak się ma orientację w Stokrotce to można sporo kasy oszczędzić !!, tak jak np. wczoraj. :)

Nooo ale jak się jest baranem i sierotą to się straci :P !!.

kazik w "ekostanie" czy raczej w "ekosystemie" ??. Jak myślisz która forma jest poprawna w odniesieniu do ssaków/kręgowców ??

ja od rana mam pecha ze hoho a tu o ile jesscze godzin przedemna

nie mam
wyslij na fajniutki9@wp.pl

Polecam też : wkurz pingwina

http://www.gamesville.lycos.com/html_poke/poke_penguin.htm

Oj, ludziska! Pozwolę sobie się wtrącić, choć żaden ze mnie ekspert ubraniowy. To nieważne gdzie kto i gdzie kupuje gotowce, czy też sam sobie szyje! Ważne jest żeby lubić swoje ubranko, żeby w nim dobrze się prezentować, żeby umieć się ze smakiem ubrać i mieć z tego dużą przyjemność. A Wy Kobiety szczególnie to rozumiecie i wiecie o czym mówię i nie musicie wcale tłumaczyć się skąd ciuch pochodzi- starajcie się wyglądać uroczo i nam, chłopom, też sprawicie tym przyjemność.:-)

Jasna sprawa, że przesądy są bzdurne. I w nie osobiscie nie wierzę.
Ale dla świętego spokoju, gdy czarny kot przejdzie drogę, idę inną ulicą, tak dla pewności. Chociaż wszystkim wiadomo, że to głupota, ale co mi tam.

W telewizij mowili że piątek 13 to dzień moze kojażyc sie ze złem bo w starożytności w piątki były egzekucje...
Ps.makmarc rozumiem ciebie :)

Re: A teraz zamknij oczy...

Ryska nie liczy sie argument siły tylko siła argumentu i w tym cała sprawa.

Zbych daj przykład tych 70%, a wiedz iż bywam w Auchan często !.

Zbych i tu masz całkowitą rację !! :)

tak jak nizej informujo ktos tu stracil prawo jazdy z czym wiaze sie utrata pracy pewnie potrwa to z miesiac zanim odzyska dokumet ciekawe czy zona tego pana pracuje i czy dzieci bedo mialy co jesc bo jezeli nie to pan niczym sie modrym nie wykazal zabierajoc prawojazdy z reki z tego co wiem mozna zostawic na czas zdania egzaminu w tak szczegulnym wypadku gdy sluzy ono do pracy. Ciekawe co ten pan teraz robi bo ja na jego miejscu poszedlbym na miasto odrobic mandat i zarobic na zycie przeciez te kamery nie zdołajo odkryc czyja morda sie ukrywa pod kominiarko i normalnie mozna torebki babciom wyrywac. Jestem ciekawy czy wszyscy są tacy wrednij jak pan (...) bo to tylko pana wina ze człowiek w tak dostatnim kraju jak nasz stracil robote na miesiac no ale to byl taksowkarz wiec napewno ma troche szmalu odlozone bo to taka platna praca ze pewnie sie tylko z ciebie smieje i napewno jego zona ma prace i dzieci juz ma dorosle co majo swoje rodziny wogle nic sie nie stalo

Jakbys przechodził po tych pasach kiedy on na nie wyjechał z za drugiego samochodu to teraz bys tych gupot nie mugł napisać!!!!!

widziales nagranie wideo ze sie modrzysz

Spiero... a nie uważasz, że to może (choć trochę) jednak wina tego kierowcy. Z tego co mi wiadomo wyprzedzanie na przejściu dla pieszych przekraczając jednocześnie podwójną ciągłą linię jest niedość, że niedozwolone, to naprawdę niebezpieczne.

Poza tym, nawet gdyby to było jego jedyne przewinienie to by nie stracił prawka - ale już miał na swoim koncie punkty za inne sprawki. (jesli tylko w artykule są rzetelne informacje)

Pozwolę na koniec nawiązać do artykułu. Nie podoba mi się tytuł, który sprytnie podchwycił spiero. "Przez kamerę...". Nie "przez kamerę" panowie redaktorzy, tylko "dzięki kamerze" i nie "stracił prawo jazdy i pracę", tylko "złapano na gorącym uczynku pirata drogowego.

Prawo jazdy stracił przez notoryczne łamanie przepisów ruchu drogowego, przez swoją głupotę/naiwność/lekkomyslność (niepotrzebne skreślić). Jako, że prawo jazdy dawało mu pracę, stracił ją. Żal mi jego rodziny, ale mam nadzieję, że sobie poradzą - a Pan Kierowca, kiedy odzyska prawo jazdy będzie rozsądniej operował pedałem gazu i kołem kierownicy.

(zbieżność imion przypadkowa :D )

a gdzie to?
zrobione 13.01.2006 Łomża

pierwsze foto to będzie chyba kościół na Dwornej

a te drugie to tam przy Biedronce też na Dwornej :P

wyglada jak terazniejsze 2lo (przy zjezdzie...tak dla pewnosci)

Mam komputer w systemie Microsoft Windows XP Home Edition Wersja 2002. Dodatek Serwice Pack 2. Co może być przyczyną, zawieruszył się gdzieś Program Word, nie można otworzyć dokumentów zapisanych w wordzie, nie można otworzyć linków na poczcie, nie można otworzyć skrótu 4lomza na pulpicie i wiele innych przeniesionych z internetu.
Do czego służy program Aladin? Niechcący usunąłem go. Jak temu zaradzić? Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.

Pozdrowienia.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org