Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
skutki religijnej ciemnoty i zacofania w edukacji |
miriamjan he he
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: skutki religijnej ciemnoty i zacofania w edukacji |
tak czy siak- droga jest tragiczna juz przed Kalinowem! garb na garbie dziura na dziurze, brak chodnika i przydałoby sie pobocze dla rowerzystów...
|
|
Mój znajomy w Ełku kilka razy zdawał i mówił mi,że zdać jest ciężko ,bo strasznie tępią takich wyrzótków społeczeństwa.
|
|
pareslow skoro wiesz, ze disco polo byloby najlepsze, co napisales wczesniej, to sam odpowiedz sobie na to pytanie :)
|
|
Polecam ekspertt na Al. Legionów za Asajem. Bardzo profesjonalne podejście, bardzo dobre wykonanie. Odradzam domela - porażka.
|
|
BOLEK NA WÓJTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cała gmina będzie wtedy zadowolona :):):) Raz juz mało brakowało byście mieli Bolka :):) Zróbcie poprawkę w następnych wyborach i będziecie mieli wójta marzernie :):) Kononowicz przy nim to pikuś :):):):) Siemano santreo :):):) Bo szczęście to jest takie coś, co trzeba mieć, żeby było Cytat własny (copyright ©)
|
|
a i zapomniałem dodać abyś zajęla się tematem afrykańskiego pomoru świń bo i ciebie wirus może dopaść. Kasia..
|
|
Ten wójt nie sprawdza się na swoim stanowisku , do trudnych spraw nie podchodzi wcale tylko pcha się tam gdzie są brawa i splendor . Kasia..
|
|
a... i radze wez teraz lekarstwa santero po wyjsciu z oddzialu dla nerwowo chorych w Choroszczy. rudy błazen z druhem
|
|
W Białymstoku jest najlepiej.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |