Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jego PiSlamska ekscelencja nakazała |
szkoly skonczylam i nie opisalam swojego zycia tylko odpowiedzialam na twoje slowa krytyki...zalosna i sfrustrowana jestes raczej ty(moze nawet bez zwiazku i bez dzieci)...ja nie wypowiadam sie o innych osobach nie znajac powodu takiego stanu rzeczy..a poza tym mnie nie interesuje opinia innych o mnie i mojej osobie ja zyje dla siebie a nie dla ludzi... kicia wczesniej dosc dobrze to napisala Autor: kicia899 (---.156.techtel.pl) Data: 21-02-12 16:01 15 letnia dziewczyna trzyma za reke swojego 1-rocznego synka-ludzie nazywaja ja dziwka lecz nikt niewie ze w wieku 13 lat została ona zgwałcona. Ludzie nazywaja kogos grubym - nie wiedza ze moze on cierpiec na powazna chorobe ktora sprawia ze takim jest. Ludzie nazywaja starego czlowieka brzydkim nie wiedza ze zostal on powaznie ranny w twarz walczac za nasz kraj na wojnie. Ludzie nazywaja kobiete lysa lecz nie wiedza ze ma raka. Zanim zaczniesz KOGOKOLWIEK osadzac pomyśl troszke - to nic nie kosztuje:) rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |