wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy Boga zawodomili o decyzji?

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy Boga zawodomili o decyzji?

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Oni nawet ni wiedzą ile tracą przez swoją głupotę.
Ja rzadko tankuję w Łomży, bo zawsze trafi się okazja zatankować gdzieć gdzie jest taniej. Np. przy Auchan w Białmstoku litr Pb-95 kosztuje 3,65 zł, tyle ile w Łomży i okolicach najtańszy olej napędowy. To wyjątek, bo na zwykłych stacjach poza Łomża jest taniej o 8-10 gr na litrze. Niby nie dużó, ale w moim przypadku to około 300 zł na rok różnicy.
A przecież wolałbym dać zarobić naszym. Tylko dlaczego mam na tym tracić?
Takich jak ja jest wielu, więc pewnie łomżyńscy szejkowie tracą więcej na takich jak ja niż zyskują na wysokich cenach. A jeśli coś zyskują to pewnie z rzadka i niewiele. Oto obraz krótkowzroczności naszego handlu.

P.S. A hipermarket podobno nie jest nam potrzebny. Tak przynajmniej twierdzą biznesmeny łomżyńskie.

W 1929 r. sprawozdanie finansowe klubu wioślarskiego informowało o płacy dla trenera w wysokości 268 zł. rocznie. wodnego. W dostępnych sprawozdaniach z innych lat nie występują takie informacje. Jako trenerzy osad prowadzili zajęcia starsi, bardziej doświadczeni wioślarze: Jan Wejmer, Władysław Szwejcer, Edward Kuczewski, Leopold Stefko, Beniamin Krauze, Stanisława Wejmerowa i Maria Kuczewska. Młodzież mogła na przystani przebywać tylko za zgodą profesora Krauzego lub w obecności dorosłego członka klubu.

Studia Łomżyńskie nr VII
Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa Naukowego

rudy błazen z druhem

Witam wszystkich milosnikow magica jestem poczatkującym graczem i chciałbym nawiazac kontakt z graczami z Łomzy. Wszystkich zainteresowanych graczy prosze o kontakt shaggyman@wp.pl POZDRAWAIM

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

Święta racja,
pili w krzakach, a teraz piją "na widoku" :-)

Zbych

używa ktoś w łomzy cb w domu , a jak tak to na jakich kanałach siedzicie

Oj, dzieci, chyba jednak mało jeździcie, albo jakowaś mgła na oczy wam pada. Ja akurat sporo jeżdżę w różne świata strony i ta nasza wioseczka wcale tak z nas nie zdziera, nie beczcie.
Popatrzcie choćby Warszawkę, albo południe Polski.
A'propos marketów, to normalne. Dajmy na to we Francji też najtaniej jest przy Auchanie, czy innym Leclercu. To jest chwyt, żebyś tam przyjechał, a jak już jesteś, to może przy okazji wpadniesz z żoną na zakupy, która do wózka naładuje za minimum 500 zł ( wersja optymistyczna:jesteście bez dzieci, bo wtedy...uch...)
~hooltay ~ pisze, że zaoszczędzi 300 zł przez rok. Powaliło mnie.
Może ja jakaś mocno pogięta jestem, ale czy Ty to chłopie naprawdę odczujesz?

...aha! Czyli podobnie jak to, że suma zaokrągleń nie równa się zaokrągleniu sumy, po bankowemu rzecz ujmując... ehh, niech no się mocniej skupię...:)

Uwaga!!! nabity :)))))

Reaper co masz na mysli "nie oplaca sie"?:> w domu tez mozna gadac 19 kanal to kanal na ktorym wszyscy siedza ale uzywa sie go np. jak ktos nie z tego miasta nie wie gdzie dojechac i jezeli ta osoba ktora slyszy i wie gdzie to jest i oczywiscie jest taka mila aby poinstruowac to 19 jest od tego a jak chcesz z kims pogadac to pare kanalow wyzej lub nizej ale nie 9 kanal bo to kanal jakis tam pomocy czy jakos tak nei wiem:)

Plac Kosciuszki

i nie rozkminiajcie tego dalej bo to nie jest temat na plotki itp....

KONIEC

Bo to trochę tak jak z palącym się ogniskiem. Zachodzą w sumie proste procesy chemiczne a jest przy nim ciepło i miło :)

miska trafnie napisałaś "Kolenda (..)potrzebna jest (ksiądzu) do zaspokojania swoich potrzeb "

Ale z drugiej strony ksiądz w czasie kolendy nałazi sie po domach, namodli, nabłogosławi, moherów nasłucha itp. W ten sposób zaspokaja potrzeby innych. I za to bierze kase.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org