Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Borusewicz nie widzisz ,klapki masz na oczach? |
_maly_ to od czubka nosa do ziemi mierzyłeś ? poczekaj jak się usmarczesz, wtedy mierz od glia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Borusewicz nie widzisz ,klapki masz na oczach? |
np TY !
|
|
pewnie, że wie nawet płacę w Polsce podatki (paragon, faktura na życzenia klienta) powodzenia dla handulujących na allegro "bez papieru" poczytajcie sobie http://www.komputerswiat.pl/blogi/blog-redakcyjny/2012/02/fiskus-przeswietli-aukcje-jest-sie-czego-bac.aspx
|
|
Może jest tu ktoś kto właśnie nie dawno zaczął ? I by coś podpowiedział? "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
Co to za gówno za przeproszeniem ? nie kupuj recyklingu i nie GS tylko przynajmniej z końcówką GT jeśli chcesz coś pograć masz tutaj http://allegro.pl/galaxy-8600gt-256-ddr3-i2161031355.html licytacje i normalną karte w DDR3 i bez jakiś dziwnych wtyczek ... http://allegro.pl/galaxy-8600gt-256mb-ddr3-pci-e-i2159305502.html ja miałem tako i wszystkie gry działały te nowe
|
|
skad taki idiotyczny wniosek? a masz przydzial wodki? "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
A co ma jedno do drugiego? Jedno szkodzi i drugie? Daj spokuj. To mozna powiedzieć zeby zniesc pozwolenia na bron bo i tak każdy ma nóż w domu.........itp pirok--- buraku pastewny jak nie masz nic mądrego do napisania to wsadz paluszki do nosa i podłób
|
|
Jestem zorientowany, bo próbowałem coś otworzyć córce. Jak dają kasę, są fundusze to czemu nie brać ? W tym roku będą OSTATNIE dotacje na uruchomienie działalności. Od następnego roku tylko pożyczki. Fundusze są dla ok 57 beneficjentów. Preferowane : produkcja, usługi, gastronomia. Już jest po herbacie, za póżno. Wnioski przyjmowali od początku roku. Więcej chętnych , jak kasy.
|
|
Unicode, piszesz, że też jesteś zorientowany w temacie, mam pytanie : na czym polega rzeżbienie w gipsie na suficie ? czy przypadkiem nie chodzi tu o GOTOWĄ sztukaterię gipsową ?
|
|
moze to problem z Pani koleżanką jest w takim razie, a nie z kierowcami.. _______________________________ Niech Sprawiedliwość Zatryumfuje
|
|
Andzia C Ode mnie nic nie wyrwiesz, nic ci nie dam, oralnie to nie mogłeś zaciążyć , chyba, że szlajałeś się gdzieś po kątach
|
|
sorki za bledy klawiatura dziala jak chce :P Borys-50
|
|
oo maly to musiales juz wystepik ogladac...i jak podobal sie?? :) rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |