Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zdejmijcie reklamę Urodzin Podlasia |
niech on lepiej nie ma dzieci.....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zdejmijcie reklamę Urodzin Podlasia |
szamac to ich na 100 miec nie bedzie bo to zwolennik aborcji wracając do Owsiaka ja tylko zdjęcie pokazałem czyli FAKTy. Nie mozna uznawac mniejszego zła. To że pieniadze daje dla dzieci to chyba oczywiste bo ludzie dają je na ten cel. Ale dla owsika to źródło utrztymania. Całą rodzine tam wkręcił, do ubiegłego roku w zarzadzie Orkiestry Przemocy był on i jego żona:). A moze ktoś mi powie na co idzie procent od całej sumy bo zbiórka jest organizowana w styczniu a dopiero pod koniec roku i na początku nastepnego wydawane są pieniążki, przez tak długi okres ma sporo do przodu a z tych pieniędzy nie musi sie rozliczaćnie wspominajac o jego 3% a teraz chyba 10 bo wniosek do ministerstwa kładał a tak poważany człowiek ma tam chody. Ja wiem na co to idzie na woodstoki i na pokojowe wioski sekciarzy. To równie dobry idol jak Che Guevera czy Jozef Stalin, ale co ja tam będę tłumaczył jak tu wiekszość harre harre. Ci co wiedzą o co kaman i poczynaniami Jurka O. interesuja sie nie tylko podczas finału maja wyrobione zdanie. ściemka wszystkim
|
|
Ja popieram autora tego tematu i to prawda ze za pieniadze ludzi ktorzy wspieraja ta jego orkiestre organizuje przystanek woodstock (przystanek do piekla) na ktorym mlodziez upaja sie alkoholem i zarzywa narkotyki, kiedys nawet lecial reportaz z tego woodstocku w telewizji trwam, jesli ktos chce to moge podeslac wiecej materialow o tej calej wielkiej orkiestrze jurka owsika!!
|
|
Dokladnie ata. Zgadzam sie z Toba powinnismy wspierac nasze lokalne inicjatywy, przynajmniej wiemy na co te pieniadze zostana sporzytkowane.
|
|
degreg., jak byś sie lepiej przypatrzył temu zdjęciu, to byś zauważyl, że ludzie stojący wokół Owsiaka patrzą w jednym kierunku. Najprawdopodobniej Owsiak cos pokazuje. Jako, że brzydko jest pokazywać cos jednym palcem, pokazuje całą dłonią. Ale patrzę, że we wszystkim można się dopatrzyć czegoś niestosownego. Kurczę, mi też wiele razy zdarzyło się uczynić taki gest, jak chciałam coś pokazać, zaakcentować. Jestem faszystką, o kurczę !!! Całe szczęście, że mnie ktoś oświecił. Zdaje sie, że niby niegłupia jestem, a tu proszę...
|
|
Zaraz pokażę na zdjęciu z innego ujęcia.... a ktoś innych niech poda adresik :) Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA
|
|
Ja sie chyba wynisę stąd - taka ciemnota w każdym widzi zdrajcę i choćbys był aniłem to powiedza , że skrzydła sztuczne - charakterystyczne dla ciemniaków.
|
|
Jak spadnie śnieżek i... pozwolenie z Białegostoku na taki stok. Stok mniejszy od tego w Gołdapii, jednak na naukę idealny. A czy będzie można sprzęt wypożyczyć- tego nie wiem.
|
|
Mangaa i Kefas wszystko zgadza się. Pozdrowienia. ściemka wszystkim
|
|
Najwieksza i najbardziej uczciwa impreza w Polsce. Zawsze popieram, tak też zrobię i w tym roku. Wszystkiego Najlepszego, Jurku!
|
|
Mam nadzieję że jutro wszyscy wspomogą tę akcję .I ci, co popieraj samą akcję a nie popierają Jurka, i ci którzy popierają akcję i wspierają działalność Owsiaka. Pozdrawiam i miłego wieczorka
|
|
a co ja mam do fundacji koscielnych ?? jak kradna to ich przez łeb i wogóle, prawo musi byc równe dla wszystkich. Mówię tylko to Jureczku. Piszecie, że pomaga dzieciom.... jeszcze by kur... tego brakowało, żeby całą kasę brał dla siebie. Mówię tylko o tym juz po raz kolejny gdzie podziewaja się procenty od sumy. Jak ptysiu napisał 30 mln doolarów:D to jak taki ptys mądry to niech zobaczy ile to jest 10% od tego co idzie na fundację i nawet najmarniejszy polski procent lokat bankowych około 2. I ja sie pytam gdzie to jest?? Co do tych "samych" ubrań to poczytajcie sobie co te kolory oznaczają :/ A Przystanek Brudowisko organizuje koniec i kropka. Jeśli chcecie wejdźcie na stronę i zobaczcie, albo pojechac tam możecie ja byłem widziałem i żygałem na widok ludzi, którzy nawet samych siebie nie szanuja. A harre to wcale nie tacy pokojowi, wystarczy im powiedziec odczepcie sie sekciarze to zaraz zobaczycie ich pokojowosć. Ma zowsze Łomża
|
|
Admin wykasował fote więc wklejam ją raz jeszcze. czyżby nagle cenzura się pojawiła?? jakos przed wyborami każdy wklejał co chciał.... hmm nom ale to przeszkadza lewackiej propagandzie. masło
|
|
FASZYZM, NAZIZM to dominacja jednostki nad resztą, oprócz znanych gestów owsiak próbuje wbić młodym ludziom ze tylko Kriszna jest bogiem (zamiast Bóg to mi pasuje Buk- ale to moje zdanie), a przystanek przemocy to zwykła agitacja, nabór nowych zwolenników. Czy o tej twarzy Jujujurka można zapomnieć?? Tegoroczny Przystanek to nie pierwszy przypadek współpracy krysznaitów z Jurkiem Owsiakiem. Członkowie sekty udzielali się w trakcie styczniowych finałów Wielkiej Orkiestry, byli też obecni podczas wcześniejszych edycji Przystanku. Przykładem niech będzie impreza, która miała miejsce w Żarach w dniach 16-17 sierpnia 1997 roku. W oficjalnym otwarciu Pokojowej Wioski Kryszny brał udział Jurek Owsiak. Nawiązał w przemówieniu swej ostatniej podroży do Indii, która - jak to określił - była "bajeczna". Ponoć szczególne wrażenie zrobił na nim występ przed kilkutysięczną publicznością w Bombaju. - Nie wiedziałem co do nich powiedzieć - mówił Owsiak - i nagle przypomniałem sobie tę mantrę i krzyknąłem: "Hare Kryszna!" i tłum odpowiedział "Hare Kryszna". To było dla mnie niezwykle doświadczenie. Przekroczyliśmy wtedy bariery językowe. Chciałbym, abyśmy tu na tym festiwalu również przekraczali wszelkie bariery, dlatego mamy tu po raz drugi naszych przyjaciół z Hare Kryszna. Uważam Pokojową Wioskę Kryszny za otwartą. Gdy na dużej scenie Woodstocku miał wystąpić zespół "Village of Peace", Owsiak ponownie zareklamował krysznaitów: - Woodstock jest miejscem dla różnych filozofii i stylów życia i dlatego są z nami wspaniali ludzi z Hare Kryszna - zaś po występie zaprosił wszystkich na ślub wedyjski, który nazajutrz miał się odbyć w Pokojowej Wiosce Kryszny. Następnego dnia punktualnie o godzinie trzynastej przyszedł Owsiak (odziany w dhoti) wraz ze świtą kobiet (w tym ze swoją żoną i córką - wszystkie ubrane w sari). Szef Wielkiej Orkiestry wystąpił jako "ojciec" panny młodej o imieniu Cintamani Mataji. - Cintamani jest wspaniałą kucharką i zgodnie z przysłowiem kobieta trafia do serca mężczyzny przez żołądek. Ale tak się złożyło, że jej mąż to też kucharz - zażartował Owsiak, po czym wraz z kilkuset osobami wypełniającymi namiot odśpiewał młodej parze "sto lat" i pozostał na scenie przez blisko trzy godziny. Później około pierwszej w nocy jako gwiazda festiwalu wystąpił na dużej scenie krysznaicki zespół The Devas z Nowego Jorku. Rok wcześniej, czyli w 1996 roku, Przystanek Woodstock odbywał się w dniach 12-14 lipca na lotnisku Szczecin-Dąbie. Już podczas oficjalnego rozpoczęcia Owsiak zachęcał zebranych: - Powitajcie naszych przyjaciół z Hare Kryszna - byli obecni na pierwszym festiwalu Woodstock w Ameryce w 1969 roku. To wezwanie wywołało aplauz zgromadzonej wokół sceny młodzieży. Na łamach Głosu Szczecińskiego guru Indradyumna Swami stwierdził: - Myślę, że Jurek Owsiak zaprosił nas, ponieważ tworzymy tu miłą duchową atmosferę... Było wiele obaw, że ludzie będą walczyli... Dzięki naszej obecności ta przemoc trochę opada.
|
|
" bo pokazuje, że dla niego nie tylko warszawka się liczy i koryto" Czyli koryto z kasą też? To już wiem, o co w tym chodzi. Dzięki degreg, że powiedziałeś prawdę.
|
|
[ulr]http://www.niklot.org/ masło
|
|
Jakubbie!Religie zbudowane na bazie Biblii-wszystkie trzy-zakladają istnienie blizej nieokreslonego Boga(Jahwe , Bo Ojciec czy Allach)oraz jego ziemskich proroków -Jezus, Mahomet i oczekiwany Mesjasz żydowski.Jest to po prostiu ujęcie w karby kultury nowozytnej do której nie pasowało wielobóstwo zróznicowane kulturowo wokół basenu Morza Śródziemnego.Mądzrzy ludzie zebrali do kupy kilka róznych najbardziej chwytnych haseł z róznych religii,zarówno sumeryjskich(niewątpliwy pierwowzór Biblii)jak i egipskich czy żydowskich.greckich i rzymskich czy tez fenickich i zrobili z tego jedną religie która mamy do dzisiaj w kilku odmianach.To pasowało do około 19 wieku.O wieku XX zaczęło uwierać co swiatlejszych.Galopujacy postep nauki sprawił że nie dajemy sobie rady z niebem ,piekłem czy np.św Jerzym który walczył ze smokiem!!!!!!Dlatego zadnie Rubinsteina ze wierzy w coś wiekszego jest zasadne.Jest cos wielkiego co kieruje Wszechswiatem i może jest to Bóg.Ale uczłowieczanie tych zjawisk juz dzisiaj nie przystaje do nauki.Czeka nas wielki przewrót w mentalnosci i pojmowaniu Boga.Ale to nie za naszego pokolenia!!
|
|
peter napisał(a): > Grek_Zorba: sorry, coś mi się "pospawało". Połączyłem > nie te wypowiedzi. > Ja skończyłem w 1977 za Gałęckiego. Pozdrowienia ! przybij piątkę, musieliśmy być blisko :-)
|
|
Pewnie ci naliczyli zamiast 1 zł to 5 zł za gume a za chrupki to ja nie powiem... masło
|
|
Gdzie I Co To Jest ? ![]() masło
|
|
Zawsze można towar zwrócić przy kasie, jeśli pani kasjerka nie chce "współpracować" i po problemie
|
|
a mi sie nie podoba to ze tam zawsze ta sama denna melodia leci
|
|
admin zmarł alleluja :P
|
|
Napewno informacja pojawi sie na forum....
|
|
Fenomen, w owym czasie nazywało się to Rynek Zambrowski. Kefas, zgadza się tylko jak nazywa się ten ołtarz, po co Tobie mój mail? Mam jeszcze więcej podobnych zagadek. Pozdrowienia.
|
|
ja to bym pograł w rzut synalkiem bogatego tatusia pod nadjeżdzający tir z dużą prędkościa ewentułalnie skoki na trampolinie, gdzie za trampolinę robiłaby spasiona dziewka a takich w łomzy ciut jest.
|
|
Yyyyy, co masz na sobie? :D Ma zowsze Łomża
|
|
Tyku ale Markac nie powiedział że kupuje w innych sklepach. On zapytał tylko (niedelikatnie) co Ann ma na sobie.
|
|
Malachit częściowo masz rację. Faktycznie nawet te markowe ciuchy są produkowane w Chinach, Pakistanie itd..itp... Jednak jakość tych rzeczy jest nieporównywalnie lepsza niż te "chińskie ciuchy ze stadionU". Co do oceny mojej osoby całkowicie się z Tobą nie zgadzam. Uważam, że nie masz prawa oceniać mnie na podstawie jednej odpowiedzi. Człowiek przyczepił się sformułowania "firmowe" to mu coś tam napisałam. Zaręczam Ci, że nie jestem osobą pustą, pozbawioną wartości, ani tym bardziej blacharą co lata w różowych ciuszkach i do solarium 2 razy w tygodniu. Właśnie ze względu na to, że nie strój jest dla mnie najważniejszy zaczęłam latać po szmateksach. Gdyby było inaczej poszłabym do sklepu typu Big Star itp Stać mnie na to ale pieniądze wolę wydać na dobrą książkę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |