Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mazowieckiego zgoda na finlandyzację Polski. Kronika wydarzeń sprzed 30 lat |
jesli chodzi ci o matme i fize to idz do 1lo.nie ucze sie tam ale moi znajomi sa zadowoleni
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mazowieckiego zgoda na finlandyzację Polski. Kronika wydarzeń sprzed 30 lat |
sa jeszcze 2 miejsca,jest prowadzona rekrutacja.
|
|
Re: Mazowieckiego zgoda na finlandyzację Polski. Kronika wydarzeń sprzed 30 lat |
Nikt nie chce auta pudziana? :( TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
adam rogiński, chyba wyszyńskiego 22
|
|
Obelix,,niewiem czy sie pchaja ale z tego co wiem maja ponad 100 Cv,a z reszta co mnie to obchodzi ja mam prace.Ale kolego niemam 9 zeta na godzine wychodzi mi 6,5 zl netto.
|
|
Zasady BHP Spis treści: 1. Odpowiednie stanowisko pracy. 1.1. Monitor i klawiatura. 2. Pomieszczenie. 2.1. Meble. 3. Zabezpieczenie warunków zdrowotnych. 3.1. Ustawienie komputerów. 3.2. Oświetlenie. 4. Sprzęt pomocniczy. 5. Literatura link do tego http://www.sciaga.pl/tekst/27100-28-zasady_bhp
|
|
Ja zdawałem na czerwonym Punto II i powiem wam że masakra. Lusterka musiałem palcem zza szyby regulować bo uchwyty pourywane były. MASAKRA....
|
|
Podobno za kilka dni polmożbyt mają przenieść do skansenu w Nowogrodzie.Ma stanąć obok kuzni.
|
|
Do Gracji to oni pewnie chętnie by pospacerowali.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |