Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kaczorek ogłosił , że rolnicy otrzymają pełne dopłaty, na europejskim poziomie . Unia już o tym wie ? |
masakra
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kaczorek ogłosił , że rolnicy otrzymają pełne dopłaty, na europejskim poziomie . Unia już o tym wie ? |
w pup to przerąbane dużo bezrobotnych
|
|
Re: Kaczorek ogłosił , że rolnicy otrzymają pełne dopłaty, na europejskim poziomie . Unia już o tym wie ? |
zezowate szczęscie Majtki mokre i co dalej ?
|
|
NIE KARMIC TROLA!
|
|
Mrauuu Widzisz chyba teraz jaką yntelygencjom dysponuje Twój adorator, przecież ten wsiowy przygłupi parobek, nie potrafi poprawnie zdania napisać. Mamy tu przykład klasycznej SCHIZOFRENI, rozszczepienia umysłu. Na to wskazują upośledzenie myślenia i problemy z zachowaniem emocji, niespójność wypowiedzi i procesów myślowych, oraz objawy mutyzmu. Irracjonalne wypowiedzi ! Frustrat ma trudności w komunikacji interpersonalnej. Pozostaje tylko Ci współczuć , że masz takie towarzystwo. Zrobiłaś mi wręcz nieopisaną przyjemność - nie zaliczając mnie w wasze szeregi .
|
|
marudo , też chwilowo uciekam, smaczka Ci narobię , idę smażyć szczupaka a póżniej rybce dam popływać
|
|
Maly no co ty,ja tylko mówię o wizycie w pośredniaku:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |