Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ile zarabia się w WORD w Łomży |
A Hazard nie wlicza się w post ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ile zarabia się w WORD w Łomży |
Tomuś, wykRZtałcony to ty jesteś młodzieńcze !
|
|
ja też znam Pana Lewickiego, pamiętam jeszcze jak miał zakład koło cmentarza starego, to było dawno,dawno temu...kiedyś zawsze na Jana nosiłam mu i jego ś.p. zonie kwiatki imieninowe ,stare,dobre czasy...
|
|
Wyjezdzam w poniedzialek w okolice Belgii, moge zabrac dwie osoby do Hannoveru lub okolic. Wiecej informacji : 515 359 556
|
|
Nie podoba mi się postępowanie Łomżyńskich księży. Szanuje cały zakon Braci Mniejszych Kapucynów Franciszkańskich. Tam nie występuję fałsz, obłuda, zakłamanie i łapówkarstwo. Sam na własne oczy byłem świadkiem wręczania tysięcy złotych dla naszego nowego biskupa i tego fajnego proboszcza roku do niego nic nie mam. Zaś nigdy nie spotkałem się z kręceniem różnych afer dla zysku pewnych firm Łomżyńskich ze strony Ojców Kapucynów. Cechują się skromnością, rygorem i co najważniejsze wzorują się na św. Franciszku i to chyba wystarczy. Wielki szacun. "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
hahaha Czesio ale jesteś Błazen "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
a dlaczego Ty na pewno nie?? może maruda nie będzie taki zły i Tobie też dobra kawke zrobi ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |