Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Żołnierzom w hołdzie |
bez życia nie ma picia ;d Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Żołnierzom w hołdzie |
Czekam! Podpowiedż: jest to w jednym z łomżyńskich kościołów. Pozdrowienia. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Życie, to szkoła- sprobuj więc zdać do następnej klasy z jak najlepszymi ocenami. apostata
|
|
Nie wiem o co Ci chodzi. Dlaczego jesteś taki niemiły? Od razu "yyyyyy". Nieładnie. Czy widząc Natalię Kukulską lub Pana Korwina-Mikke w TV też robisz "YYYY" (oni też zaglądają do second handów). Co do mnie- jestem osobą zadbaną, atrakcyjną i jeszcze rzaden facet na mój widok nie powiedział "YYYYY"..... wiec daruj sobie Robaczku. Miałam nadzieję otrzymać poważne odpowiedzi od poważnych ludzi. Widzę, że Ty do takowych się nie zaliczasz.
|
|
ann2 dobra ,myśl. Przecież można kupywać to samo co w drogich sklepach,nie? np. w sklepie bluza kosztyje 199zł a w ciucholandzie 15.zł i to się opłaca:). teraz wiel ludzi tam kupuje. markac to że kupujsz w innych sklepasz niż ciucholand nieznaczy że od razu musisz krytykować!!!!!!
|
|
Witam Wreszcie odezwał się normalny człowiek :) Dzięki za odpowiedź. W obecnych czasach prawie nikt nie ma za dużo kasy. A po co wydawać 1/10 pensji na byle jaka rzecz jak można za 15 zł kupić firmowy ciuch. Wierzcie mi, SH można znaleźć super rzeczy i to wcale nie zniszczone. Poza tym oburza mnie marża na normalne ciuchy. W Nadarzynie kupiłam sobie szaliczek za 15 zł a w Łomży takie same wiszą po 45 zł.
|
|
zbyniulek może coś da się zrobić :)
|
|
Ann2 z całym szacunkiem ale słowo "firmowe" bądz synonimy powtarzasz już któryś raz jakby miało to ogromne znaczenie.
|
|
życie to nie bajka nie głaszcze Cię po jajkach..
|
|
Co to jest życie? Fizjologia? fizyka? filozofia? ...
|
|
Hej Ann2 Ja osobiście nie kupuję w SH z prostego powodu nie mam cierpliwości do szukania. Ale uważam te sklepy za bardzo fajne. Moje koleżanki często robią tam zakupy i powiem szczerze, że kupują tam swietne ciuszki. Pozdrawiam
|
|
...JA wiem , on ich po prostu pakuje w dupe !!!!!!!!!!!!!
|
|
Treningi ruszaja od przyszlego tygodnia. Beda sie odbywac we wtorki 18.30 i piatki 19.00. Mam jeszcze uzyskac potwierdzenie co do wtorku, gdyby mialo sie cos zmienic to napisze tutaj. Jesli nie, to wtorek 17 stycznia ruszamy.
|
|
Ja poczekam co na to Maciek :) Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
no cóż, jeźdzą jak szaleńcy co niektórzy
|
|
Tak marcino to nie wina idioty który wyprzedzał pod górę na podwójnej ciągłej i wyskoczył na mnie i tylko dzięki dobrym hamulcom i poboczu minąłem go o centymetry, to nie wina idioty który wyprzedzał mnie z prędkością dużo pow. 150km/h prosto na wyjeżdżający z drogi podporządkowanej ciągnik, to nie wina kierowcy ciągnika, który wyjeżdża na drogę bez spojrzenia czy jest miejsce, to nie Twoja wina, nie moja, tylko ich! Brawo!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|