Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Manipulowanie słowami Papieża |
Ah... jak miło w jednej paczce być ... "888" : "pytanie do ktosia: czy inne media umiescily 4lomza - ktore? nie widziałem? a zresztą: czy muszą?" nie musza. Gestem dobroci 4lomza jest zamieszczanie informacji z P.R.Bialystok... oby taki gest dobroci czasami pojawial sie tez wobec innych. "888" : "Fajna ich gazeta bezcenna co? Za darmoche!" Jasne, ze fajna... a tyle w niej tresci ! Rzeczywiscie super dobor materialow, a jakie artykuly, a jakie wywiady, a jakie... ... Dobre to sa tam ogloszenia, ktore kazdy moze zamiescic, reklamy firm, niektore wpisy z forum. To jest dobre... calosc, mysle, ze chyba tez... wkoncu wszyscy tego oczekuja.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Manipulowanie słowami Papieża |
<... ... ...> wiecie, ... ten spor moglby trwac wiecznie... i wiecie pewnie dlaczego... ale TACY juz jestesmy... koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba... !
|
|
Porąbało tych, co proponują market między Łomżą a Kolnem. Spodziewam się, że dla kupców najodpowiedniejszym miejscem lokalizacji byłby Kraków lub Szczecin.
|
|
Pierwsze słyszę o takiej lokalizacji. O ile mi wiadomo to chodzi o tereny za ,,bawełną,, i polmozbytem. Jeżeli jesteś z ,,prowincji,, to powiem Ci ,że należą one do miasta.
|
|
Znalazł się pomysł. Czy śmierdząca Łomża ma być zachętą dla inwestorów. A ostrołeka to co. Nie smierdzi. Zajmijcie się lepiej smarowaniem rady miejskiej, która nie pozwala się rozwijać łomżyniakom, a nie kuć jeden z zakładów pracy w tym mieście. michal
|
|
hahahahah hahahah. Czym jest niezależność? Czym jest obiektywizm? Czym jest informacja? Po co są serwisy. Dla mnie mają właściwie 1 cel. 1. Informować, Jeśli zacznę słuchać tzw. mądrych - zgłupieję. Rozumiem cię chłopie. Kazdy chciałby byc na pierwszej stronie portalu. A dlaczego ma się tam znaleść, to motywację zawsze idzie dorobić (ja też chcialbym być, aby była jasność, bo np. jestem genialny). Wiesz co mi sie przypomina, Wąchock. Dlaczego w Wąchocku autobusy są szersze niż dłuższe? Wiadomo, kazdy chce siedzieć przy kierowcy. A tak naprawdę, to powodzenia wszystkim.
|
|
Leszek.... a rozwiązałeś już rebus? michal
|
|
Ja mieszkam obok i się całkiem cieszę. Centrum miasta to faktycznie raczej nie jest... Nie wiecie tylko jaki supermarket powstanie na Górce?? Chciałbym wiedzieć, co powstanie niedaleko ode mnie.
|
|
A czy Wydział Ruchu Drogowego KMP został o tym fakcie poinformowany??
|
|
Wszyscy na Forum mówicie, że Łomża to jeden wielki syf, że nic tu nie ma, że nic się nie dzieje itd. itp. TO PO KIEGO TU JESZCZE SIEDZICIE?? Białystok nie tak daleko....
|
|
BAB na głównej..... niech zna p_ca szlachcica.
|
|
Jacko Człowiek strzela, a Pan Bóg kulki nosi...:))) michal
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |