Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Koniec PiSowej obiecanki Macierewicza. Teraz Polskie Siły Zbrojne naprawdę będą latać na drzwiach od stodoły :) |
Oni coś mają: http://www.probud.skleppsb.com.pl/ogrod.html Moja mamuśka się orientowała jakieś 2tygodnie temu i mają całkiem spory wybór, na miejscu można obejrzeć,dowożą bez problemu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Koniec PiSowej obiecanki Macierewicza. Teraz Polskie Siły Zbrojne naprawdę będą latać na drzwiach od stodoły :) |
Basia1988 doskonale wiem,że kastracja leży po stronie właściciela.Ale gdyby był taki wymóg to musiał by się dostosować.Kastracja psa to nie są wielkie koszty.No,ale po co,bo przecież pies szczeniaków nie przyniesie,a że biega i sukom narobi to nikogo nie obchodzi :( . Sama mam psa,który był wyrzuconym szczeniakiem i to w mróz.Został wykastrowany,żeby nie uciekał i nowej biedy nie robił. W łomżyńskim schronisku wszystkie psy są wykastrowane.A nie wszystkich tak jest jest. Jak długo psy będą łatwo dostępne nie będą bezpieczne.Bo to nie problem wyrzucić z domu schorowanego staruszka i wziąć ślicznego szczeniaczka.Nie daj Boże jeszcze suczkę,bo się jej nie wysterylizuje i ciężarną wyrzuci.Biedna gdzieś urodzi powiększając ilość bezdomniaków.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |