Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przykra wiadomość dla czopów i wazelin pisowskich - wasz idol towarzysz Stanisław Piotrowicz dopiero na 5 miejscu listy wyborczej pis. |
ślepaku taki kur... mądr jestes twoja inteligęcja nie odbiega od kombinerek montażowych a wiedze to zdobywałeś w ósemce niedorozwoju na zasiłku
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przykra wiadomość dla czopów i wazelin pisowskich - wasz idol towarzysz Stanisław Piotrowicz dopiero na 5 miejscu listy wyborczej pis. |
No rzesz... też dostaliście prognozy rachunków za prąd na kolejne pół roku? Ja mam kilkaset złotych dopłaty do pierwszej faktury. I żeby nie było: żarówki energooszczędne, telewizora nie mam, zmywarki nie mam, w zasadzie jedyne źródła prądu to oświetlenie mieszkania, komputer i sprzęty AGD. Rachunki (ogólnie) są bardzo wysokie, a pałce ani drgną- od co najmniej 3 lat. Masakra :(
|
|
Re: Przykra wiadomość dla czopów i wazelin pisowskich - wasz idol towarzysz Stanisław Piotrowicz dopiero na 5 miejscu listy wyborczej pis. |
Kama30 Pewnie masz małe, ale nie przejmuj się.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |