Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skąd \"miłość\" Biedronia do komuchów z SLD? Że aż koalicję utworzyli? |
U mojego syna w szkole nauczyciele wyzywali jeszcze gorzej i co ? Cisza na ten temat. Bo jak wlepi pałe lub uwagę belfer to jest ok. a jak ksiądz czy katecheta to już nie. Zwróćcie uwagę jak dzieci młodzież okazują szacunek nauczycielowi a jak księdzu. Już z domu wynoszą nienawiść i złość od rodziców, ale nie dziwię się bo jak mają takich starych jak paplik, i debatujący tu niektórzy forumowicze to szkoda gadać . Wstydzić się tylko powinni za was. Więc z takim nastawieniem wychodzą z domu i o czym my tu mówimy. Ciemnota i patologia was poprowadzi w dalsze życie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skąd \\\"miłość\\\" Biedronia do komuchów z SLD? Że aż koalicję utworzyli? |
Mam dość, wygraliście
|
|
Re: Skąd \\\"miłość\\\" Biedronia do komuchów z SLD? Że aż koalicję utworzyli? |
http://www.youtube.com/watch?v=T2hvkPyiAFE&feature=related trochę refleksji
|
|
heheh dobre,żono moja,serce moje...jak ja umrę wszystko Twoje ;-)
|
|
Meg!!Pączki zjedzone,pora spać!!!
|
|
masakra
|
|
masakra
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |