Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Następny biskup o lgbt brawo!!! |
Savana :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Następny biskup o lgbt brawo!!! |
szarpnij se żulu parę razy może Ci przejdzie miłość
|
|
Dobry psycholog- p. Morawska Dobry psychiatra- p. Dziekońska Obie przyjmują na Wyszyńskiego. Pozdrawiam.
|
|
a co to walentynki jakaś taryfa ulgowa ? ssij wory
|
|
wpm , zazdroszczę Twojemu pracodawcy takiego pracownika jak Ty, spodobała mi się Twoja subordynacja i lojalność wobec pracodawcy i jak go zażarcie bronisz , oraz Twój stosunek do wykonywanej pracy.
|
|
O i właśnie, tak jak pisze ten BUC - Czesio , allegro szkodzi rodzimym sklepikarzom, to oni mają utrzymywać swoje sklepy jako salony wystawowe, gdzie każdy tylko przyjdzie, obejrzy i dotknie towar a kupi na allegro ?
|
|
Zgoda, Maniuszek, ale co ma robić, jak tam pies z kulawą nogą nie zajrzy ? przekładać w kółko ten sam towar z półki na półkę ? sprzątać, jak nie ma klientów, to i nie nabrudzili ,
|
|
smutne to bardzo...:( Ja żebym więcej zarabiała to napewno co nie raz bym dała wam zarobić...a tak to proszę...widać już skutki wszystkiego - błędne koło..:(
|
|
co waszym zdaniem lepiej się opłaca? telewizja na karte koszt około 200zł i co miesiąc 20zł. czy poczekać na cyfrową telewizje i kupić jednorazowo dekoder 200zł i antena 150zł miejwięcej...tylko niewiadomo kiedy w łomży będzie można oglądać cyfrowo telewizje.
|
|
.
|
|
Polecam fanka bocianka .......
|
|
Ja ostatecznie wybrałem odtwarzacz mp3 sony NWZB163 więc za zaoszczędzone 200 zł planuję kupić super słuchawki. Nie znam się na tym kompletnie więc powiedzcie jakie znaczenie dla jakości dźwięku ma mp3 a jakie jakość słuchawek?
|
|
Richard Marks-Here right waiting for you Cutting crew- I just died in your arms tonight a z polskich oczywiście Zawsze tam gdzie ty
|
|
sarnie zniwo bulgarski poscikkk
|
|
W Łomży jeden z MUX'ów (ten z kanałami TVP) ma stanąć do końca czerwca tego roku
|
|
Ciekawe czy słupy betonowe teraz będą pasowały..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |