Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
,,Czy stac nas na wielka moibilizację?,, |
to nie ma być dyskoteka,raczej tylko polska muzyka,coś do słuchania i do nucenia czy śpiewania,
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ,,Czy stac nas na wielka moibilizację?,, |
Powiem tak... Ma się te 30+ i raczej do pubu co tydzień się już nie chadza. Ale niedawno byłem w piwiarni Warka i tam w czwartki (dni koncertowe) przeważnie bawiło się towarzystwo właśnie 30+ Lokal pękał w szwach. Niestety po koncercie czas prysnął i zaczęło się "umca, umca"... Lokal nie musi być koniecznie 30+. Odpowiednia muzyka, brak bilarda, telewizorów na ścianach załatwią sprawę i bedzie przychodzic odpowiednia klientela. Piwo też nie musi być najtańsze, może jakieś produkty niszowe? I nie nastawiaj sie od razu na zysk. Moim zdaniem czekoladziarnia za krótko działała, aby wkomponować się w klimat Łomży. Mi by się marzył taki klimat jak kiedyś w Cześku jak to prowadziła jeszcze Ewa, ale bez zadęcia jak to było w Koteriii.
|
|
Mam pytanie , co sądzicie o producencie okien domel ?.
|
|
lokali w Łomży nie brakuje, brakuje klientow! otworz, zobaczysz jak szybko zamkniesz :)
|
|
Bardzo fajny pomysł. Ważne jest, żeby ludzie, do których chcesz trafić, dowiedziały się o nim. Jak już lokal powstanie, koniecznie musisz go rozreklamować. W każdym razie trzymam kciuki:)
|
|
Jeśli wysłalem list w piatek do lomży to czy listonosz mógl go w sobote juz zanieść danej osobie, czy dopiero będzie roznosił listy w poniedziałek?
|
|
w środę :) Bo w sobotę i niedzielę poczta nieczynna a w poniedziałek i wtorek listonosz zbiera listy na środę :):)
|
|
W Piątnicy ks.proboszcz ostatnio naprawiał wieżę,może Ci pomoze?
|
|
Czyli będę mógł przychodzić?
|
|
Ja miałam taką sytuację jak ze Słupska wracałam. Ale walizka się znalazła. Ktoś po ciemku pomyslił i w Gdańsku wziął jako swoją:) Dzwoń do PKSu może się znajdzie. A została jakaś inna walizka zamiast twojej? ***** ***
|
|
co dopiero w środe.. ? codziennie powinien roznosić. No jak nie czynna jak czynna w łomży
|
|
"ze twoja matka zmarła z przezarcia" ja bym powiedział że tak kończą grube osoby... lecz to nas różni, że nikogo nie chciałem poniżyć, tylko dać się wyszczekać "obrońcom" moralności.
|
|
pandzia :):) Nie da się zepsuć czegoś co nie ma żadnej wartości :):) ***** ***
|
|
Warto sprobowac. Na forum juz masz kilku zwolennikow ;) Mam nadzieje, ze niebawem cos ruszy.
|
|
sroda
|
|
http://www.heavens-above.com/ zaraz nad posla amerykanska satelita
|
|
Ale miałeś chłopie pecha że przed 14 lutego wysłałeś ten list . Inny Walenty ogarnie ci twoją Walentynkę :):):) Kasia..
|
|
To co ???? Ratuj się kto możę ?? Czy możę znowu UFO zobaczycie??? Kasia..
|
|
Gdzie do ***** listonosz chodzi napewno codziennie
|
|
To już wiem czemu na MPEC-u komin się roztroił...pewnie go zachaczył
|
|
drogo bioro na ul rybaki otworzył facet salon i bierze polowe ceny wiem bo bylam w domelu to tako cene z kosmosu dali a ten pan polowe ceny. nr tel 600345351 Kasia..
|
|
Jeśli "zgubiłaś" go w Yamie to lepiej daj sobie spokój i wymień zamki i stacyjkę. "Zgubić" w Yamie to jak wrzucić w czarną dziurę... PS: Zamknij auto w jakimś garażu. Ot, tak dla bezpieczeństwa. Kasia..
|
|
Nie trzeba wymieniać. podobno można wykodować kluczyk. Co prawda można będzie "ręcznie" otworzyć auto nikt nim nie odjedzie.
|
|
Witam;) Zamierzam zakupic radio do samochodu...Potrzebuje pomocy i propozycji w tym temacie. Radio musi miec koniecznie - czarny panel - musi miec czerwone podświetlenie - wejście USB Czekam na propozycje ;) facmen
|
|
ja widze ze jesli kogos tu nie chca to wlasnie zezula i marudy. ja mowie psychol jakis siedzi na kompie. tak jestem pewna siebie jak jestes taki odwazny to chodz powiedz w prost co myslisz. w realu pewnie smieja sie z ciebie bo nie umiesz komus powiedziec co myslisz. tyle razy proponowalam ale odpowiedzi nadal nie mam czyli spekales.
|
|
|
|
Od czasu do czasu [IMGhttp://www.youtube.com/watch?v=6BnT_wkuMBA[/IMG] Kasia..
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |