wtorek, 05 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czytajcie o wodzach LPR!

Niestety 888ja jestem szefem bandy Tarczyna ,jak chcesz to swoja zakladaj :)) a jak hcesz to wstepuj do mojej :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czytajcie o wodzach LPR!

Pod małe sklepiki podjeżdżają często małe wozy z fatalnymi tłumikami. To raz. Podjeżdżają codziennie, to dwa. Niektórzy dostawcy klną, to trzy. A ja opanowałem już odruch obrotu na drugi bok i spania. Moja ciotka mieszka w Warszawie przy Trasie Łazienkowskiej. Kiedyś byłem u kumpla we Wrocławiu, który mieszka na ulicy Legnickiej (tramwaje, autobusy, ruch jak diabli). Ani u ciotki ani u kumpla nie mogłem w nocy spać. Na lokalizację Trasy ciotka nie miała wpływu. Zaś kumpel z premedytacją kupił mieszkanie przy jednej z najruchliwszych ulic Wrocławia. Ludzie, szukacie dziury w całym.

Dziś rano (poniedziałek 22.09.2003) na plac budowy pierwszego supermarketu - ul. Zawadzka przy Centrum Katolickim - przywieziono dwa kontenery - prace budowlane ruszają.

A może wystarczy zmienić głównego technologa??

Masz rację NBNF. Dzięki

Leszek
Nie taki diabeł straszny....

Czy ktoś zastanawiał się w jakim kraju żyjemy? Wiele firm w Łomży ( i nie tylko ) upada, ale czemu tu się dziwić, przecież niektórzy strasznie traktują swoich klientów i liczą tylko na zyski. Czy to jest normalne??

Tak.... było fajnie. I rzeczywiście planowaliśmy następnym razem pojechać w przeciwnym kierunku, tym razem z biegiem Narwi.

Nie będziemy Cię juz Leszku dekoncentrować. Będziesz mógł spokojnie robić swoje i nie będziesz musiał wypatrywać nas na horyzoncie. Chyba, że w Jednaczewie też bywasz codziennie....? ....i w Szablaku? ....i w Nowogrodzie!?

Przed wyjazdem poczekalismy pod Radiem Nadzieja trochę dłużej na Anię, która rzuciła hasło o czapeczkach od RN, ale się nie pojawiła - szkoda!

Czapeczki dostalismy! :D
(acha - jeśli czyta nas tu "wesoła gromadka" z Radia Nadzieja to mam prośbę, możecie gdzieś w necie udostępnić zdjęcia które były zrobione tuz przed startem?)

michal

Czasem nawet w grupach! Udało nam się tego dowieść wczorajszego popołudnia!

Propozycja jest następująca: wtorek za tydzień, godzina 16:30 w kierunku na Las Jednaczewski i Szablak.

Czekamy na propozycje co dalej i gdzie się spotykamy (na Starym Rynku?)... i zapraszamy wszystkich, którzy do tej pory wątpili!

michal

zdjecia niedlugo beda w sieci, bo ksiadz obiecal mi je podrzucic na maila i wtedy je wrzuce na strone.
Najbardziej podobaly mi się wczoraj widoki, choć znam je na pamięć, to jednak wyglądaly jakos piękniej:) Smakowala mi czekolada, którą Piotrek nas częstował "na wzmocnienie". Miłym doznaniem bylo tez poznanie rycerza, Krzyśka, który tak ciekawie wyjasnil nam czym się odrózniają Wikingowie od walecznych Slowian i co się dzieje z księzniczkami po uratowaniu ha ha ha. Bylo super i niech zalują wszyscy ci którzy nie zdobyli sie na to aby wyruszyc z nami na rowerową przejazdzkę. minelo juz tyle godzin a ja jeszcze wszystkich meszek przyklejonych do koszulki nie zdolalam odskrobac:) (rzucily sie na nas te bestie w okolicach gielczyna). Pozdrawiam / Ania "Gwozdzik"

---
PGG

Zastanawia mnie wlasnie ta sprawa. Czy ktos z was widzial zeszyt osoby 16-letniej? Wiecie co oni tam robia?Np. odpowiedz na pytanie: Co zagraza godnosci zycia ? jak myslicie? ale recepta na udane zycie jest prosta:
1. Byc soba,
2. Miec zasady
3. szanowac innych,
4. zdobywac wiedze o sobie i o swiecie,
5. Dbac o dobry nastroj,
6. Miec czyste sumienie. I co wy na to?Pokazcie mi jednego z tych ludzi ktorzy stoja na ambonach koscielnych i prawia mlodym ludziom te madre slowa, sa im wierni i postepuja wedluch tych tak pieknych zasad?
Zastanowcie sie na co wasze pieniadze sa przeznaczane? Czy w tej pieknej recepcie na zycie zawarte sa takie firmy jak Fiat czy Toyota?

michal

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org