Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skate park jakich niewiele.... |
Parada pedalstwa ;-) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skate park jakich niewiele.... |
O! To tu Ptysiu nie tylko na polityce, służbie zdrowia, naprawie ulic, medycynie, usługach itp. znasz się również na komórkach (i tu musisz chyba jednak się podkształcić) bowiem "kabel do komurki który łączy komórke i komputer", to nie to samo co kabel łączący komputer i komórkę. To są zupełnie inne urządzenia. Kabel do komurki i kabel do komórki, to są zupełnie inne kabelki.
|
|
Znam takiego co po balkonach w nocy na III piętrze ganiał... Przyczyna jednak mało romantyczna:): ona zasnęła podczas horroru o Frankensteinie, a spała jak kamień! Toteż on, wróciwszy z pracy późną wieczorową porą, walił co sił do drzwi z marnym skutkiem... Gdy go już pięści i buty zabolały od tych uderzeń, zbudził sąsiada i po jego balkonie przedostał się na swój, tym razem waląc w szybkę, co, szczęściem dla niego, zostało usłyszane, gdyż nie uśmiechało mu się na powrót pokonywać lęku przestrzeni... Jednak otwarcie drzwi balkonowych poprzedzone zostało okrzykiem pełnym przerażenia: "AAAAAA!!!!! FRANKENSTEIN!!!!" Cudem boskim oboje nie dostali zawału i żyją po dziś dzień w jako takim zdrowiu...:)) Pozdrawiam romantycznie :D I do "zobaczenia" za rok! ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
"Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
A z ze swojej strony również życzę scześliwego nowego roku by on był lepszy od poprzedniego. By każdy osiągną w nim swój wymarzony cel. Również życzę udanego sylwestra i aby każdy był zadowolny z niego. PoZdRo FoR aLl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |