Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Filmowcy parodiowali Radio Maryja |
Ptysiu - błyskotliwcu ty nasz... oznajmij co się dzieje z tą naszą ryską? Czy to prawda, że ona teraz zmieniła nick na Gocha? W sumie niby nieważne ...., ale to perełka przeca tego forum! p/s Pozdrowienia dla Maćka !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Filmowcy parodiowali Radio Maryja |
Dziękuję za pozdrowienia ADALL-ku. Kwarantanna skończyła się? Pozdrowienia. rudy błazen z druhem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Kefas Kurde no było mi sms-a napisać to bym obejrzał co było ? Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Może ktoś wie gdzie można się jeszcze załapać.Max 500zł. Dzięki za podpowiedź.
|
|
zes sie q rwa obejrzal jeden z drugim:P zadzwon do wlodka moze cosik poradzi:D 509500665 dobrA BEDZIE BIBA:d Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Tylko stronka starej szkoły jakaś taka kiepskawa. Ale o ile pamiętam to kiedyś było gorzej, albo w ogóle nie było. Szkoda że te zdjęcia w galerii tak pokiereszowane. Mógłby się chociaż ktoś pokusić o podpięcie pod nie oryginalnych rozmiarów zdjęć. Albo przynajmniej w czytelnym formacie. http://www.1lo.lomza.info/
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Chadzałem już do Urzędu Skarbowego z dokumentami. Chcieli coś tam sprawdzić. Nie było żadnego problemu, gdy jako dowód wpłaty przedstawiłem wydruk potwierdzienia generowanego elektronicznie przez internetowy system bankowy. Uznali to bez żadnych zastrzeżeń. Zgodnie z obowiązującymi zasadami Urząd Skarbowy powinien uznać każdy dokument, który pomaga wyjaśnić sprawę. I tego wam życzę:)
|
|
bartek1988 Ja pytałem tu o to samo kilka razy, odpowiedzi nigdy nie były pełne (naprawdę nie wiem dlaczego?) Oto do czego doszedłem po tych podpowiedziach a resztę "odkryłem" sam. Jeśli chcesz dodać zdjęcie, które znalazłeś na jakiejś stronie w necie wpisz: [im g]link do zdjęcia- np http://img273.imageshack.us/img273/5858/az32pm.jpg[/im g]. Uwaga - img ma być bez spacji spacji. Jeśli chcesz dodać zdjęcie które masz w komputerze musisz je wrzucić na jakiś serwer do tego przeznaczony np http://imageshack.us/. Po wgraniu tam zdjęcia zostaną wyświetlone różne linki do niego. Wybierz ten przenaczony dla forum. Mam nadzieję, że po tej podpowiedzi pojawi się tu więcej śmiesznych zdjęć.
|
|
ta Ptysiu prawko robił na kngurze, a jeździ na adidasa** ale pojęcie to uważa, że ma na wszelki temat.
|
|
ta Ptysiu prawko robił na kngurze, a jeździ na adidasa** ale pojęcie to uważa, że ma na wszelki temat. Zbych
|
|
|
|
Kochani tylko w Rysiu wspaniała obsługa , super towarzystwo , które potrafi sie bawic ,to jest to na co czekało sie tyle lat ;D
|
|
|
|
marcihno niepowtarzaj sie:) A A karte rowerowa to ja mam od 5 lat Najwyższy czas...
|
|
Dziekuje za odpowiedz.http://imageshack.us/. znam ta stronke i wiem o co chodzi ale myslalem nad tym czy z kompa da sie jakos wyslac.No chyba sie nie da ale co tam,i tak dzieki... Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
bartek1988 cos troche Ci niewyszło nie wklejaj URL :) tylko IMG :) Zbych
|
|
Tyż pracuję, unfortunately...:( Ale tylko do 15! :D
|
|
Pewnie z Nowym Rokiem nicków na forum przybędzie... np. Śledczy2 :)
|
|
koncercik "Złotego Kura" ;-)) Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |