wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przylecą z Kanady żeby wieszać.

Jestem więcej jak pewien, że najpierw zrobili światła ze strzełeczkami, a potem okazało się, że "dzięki" temu nie można zawracać!

Ruch na tyn skrzyżowaniach przy włączonych światłach jest bezkolizyjny, a to oznacza, że kiedy skręca się w lewo, to z naprzeciwka z pewnością nikt nie jedzie. Zawracając w tym miejscu na pewno nikomu nie zajedziemy drogi, chyba, że skręcający z lewej strony prostopadłej w prawo, będzie chciał od razu wiechać na wewnętrzny pas.

Mam tu rozwiązanie dla drogowców (do przedyskutowania z polcją), żeby zawiesili dodatkowe "lampki" (wszak są święta :) ) w kolorzez zielonym i strzałeczką zezwalającą na zawracanie podłączone bezpośrednio do zielonej strzałeczki pozwalającej na skręt w lewo - problem będzie rozwiązany.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przylecą z Kanady żeby wieszać.

Ja nie wiem ale mam kolegę, który wie.

Według mnie ptysiu to kosmita :)

hehe właśnie o to chodzi :)
Ponadto zapominają, że katolicyzm jest bardzo lewicowy.

halina: nie zapominaj o dwóch rządach światowych. Jeden jest biały, drugi czarny (żydowski). Do pierwszego należą prezydenci USA i Polski, do drugiego Bill Gates, ja i inni Żydzi :) Chcą oni zawładnąć światem. Ich celem jest zmniejszenie liczby ludzkości do 100 milinów i rządzenie nimi :) A są jeszcze przeca Masoni. Ja też jestem kawalerem :) Ci to dopiero...

Pozdrawiam.

Wstyd mi za Polaków!!!Kolejna fobia odgrzana przez RM.Nie dziwota że Łomżę omijaja jak zadzumioną.

Kolejny durny post hooltaya, niestety.

"Co mnie obchodzą jakieś standardy?"

Ciebie może i nie obchodzą, ale mnie tak. Pracuję jako webmaster/programista i muszę tak wykonać stronę, żeby działała na większości przeglądarkach. Niestety IE nie stosuje się w pełni do zaleceń Organizacji standaryzacyjnej W3C (World Wide Web Consortium), tzn. tworzy sobie tylko znane rozszerzenia i niepoprawnie interpretuje niektóre elementy składni języków, które wymieniłem w poprzednim moim poście. Powoduje to tylko to, że muszę wykonać dwie implementacje tego samego zadania. Dla IE i dla normalnej przeglądarki. Chodzi tu w szczególności o JS i CSS. Bez standardów miałbyś teraz 10 rodzajów gniazdek elektryczych w ścianie. Każdy innego rozmiaru i o innym voltarzu, no ale Ciebie przecież stać na to, żeby kupic te 10 gniazdek i mieć pod ręką 10 przeglądarek internetowych, każda do innej strony.

Ja podchodzę do tego sceptycznie. Wiadomo, że nigdy nie dowiemy się prawdy, możemy jedynie spekulować.

Hm... Jak widzę, albo większość z Was nie doczytała do końca, albo czytelnicy odznaczają się ptysiowym ilorazem inteligencji, skoro nie zrozumieli, co piszę...

rudy błazen z druhem

Pies dziadka trącał, mocodawcy tego jak widać jajcarskiego zamachu są w Watykanie.

Kto ma wesołe obrazki, zdjęcia?

Samolot Prezydenta.

No

:)

Firefox chodzi gorzej od IE...
wg mnie najlepsza jest opera, chodzi jak rakieta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org