Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
panowie w czerni 6 |
Blefujecie....... "fanka bocianka" mieszkasz tak blisko Perły idź i się zapytaj właścicieli to usłyszysz prawdę......i tylko prawdę. A pozostałym członkom zespłów opisujacych ten temat powiem tak (poczekam z opisem i na was)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: panowie w czerni 6 |
nie zaoptruje w towar bo niema za co , nawet piec na zlom sprzedal zeby pracownikom pobory wypacic
|
|
stara ale jara :) łomżynianka jestem ale na dyskoteki nie śmigam, ot i cała prawda o mnie hehe
|
|
Chciałbym kupić przedmiot na aukcji, która rozpoczyna się od 150zł. Aukcja kończy się za kilka godzin i do tej pory nikt nie zalicytował. Czy jeśli w licytacji wezmę udział tylko ja i postawię 200zł to zapłacę za przedmiot 200 czy 150zł?
|
|
Zapłacisz 150. Jeżeli ktoś inny da np. 155, to Twoja cena automatycznie się podniesie do 156 itd
|
|
Mr_Andrzej - przechodzisz człowieku sam siebie. Mam do ciebie tylko jedna prośbę nie zamieszczaj tych zdjęć. Bo nie jesteś godzien. W twoim wydaniu jest to szyderstwo, i brak szacunku do naszej wiary. Anatol M.
|
|
zezowate szczęscie:- możesz zapytać - również dla ciebie
|
|
A jednak i w Łomży mogło się coś udać. Gratulacje dla organizatorów i uczestników. Stację benz w Piątnicy omijamy szerokim łukiem. Nie znam szczegółów mandatu ale pewnie panowie w mundurkach sie nie popisali. Gdyby kolega który dostał mandat miał problem z zapłatą, proponuję niech ktoś tu rzuci wiarygodny temat pomocy z podaniem nr rachunku. Tylko żeby zaraz jakiś urząd skarbowy nie przy*je*bał się że zbiórka nielegalna.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |