Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polscy naziole opłacani przez Putina. Zdziwieni? Ja nie. |
kierowca karetki jedzie zawsze na granicy bezpieczenstwa bo z jednej strony ma prokuratora z drugiej strony czas który czesto decyduje o zyciu osoby oczekującej pomocy. Natomiast każdy inny kierujący jedzie sobie na luzie czasami takim ,ze zapomina o całym bożym świecie i uważa ,ze tylko on jest na drodze. Od takiego wymaga sie tylko trochę uwagi i pomyślunku ale jak widac nawet tego wielu brak. JA JESZCZE RAZ PODKRESLAM TYLKO IDIOTA MOZE ZDERZYC SIE Z KARETKA BO NORMALNY CŻŁOWIEK Z PENOWSCIA NIE. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polscy naziole opłacani przez Putina. Zdziwieni? Ja nie. |
Zadzwoń do pierwszego lepszego ośrodka nauki jazdy i się dowiesz i nie będziesz musiał czytać ********** odpowiedzi na temat który sam możesz szybko ogarnąć. Powodzenia.
|
|
takie czasy mały:):) Swiat idzie do przodu :):) Kiedyś się uczyli a później zakładali rodziny a teraz odwrotnie :) Że też kary boskiej to tę Sodomę nie ma to ja pojąć nie mogę :(
|
|
301 x Masakra...:):)
|
|
Już dziś pomyśl o wyjeździe do pracy za granicę Autor: rzepicha (---.elomza.pl) Data: 15-01-12 13:37 "nius" :))) poszukuja niewolnikow, roboli??? - naprawde nie chce byc zlosliwa !!!!!!!!!!!!http://biznes.interia.pl/praca/news/juz-dzis-pomysl-o-wyjezdzie-do-pracy-za-granice,1745343> Już dziś pomyśl o wyjeździe do pracy za granicę ... to jednak jedziesz na saksy ?
|
|
p. Głuszkowski na Polowej, również na NFZ, chirurg stomatolog, ojciec, ten starszy, załatwi Ci zęba szybko, sprawnie i prawie bezboleśnie
|
|
A ci co się mądrzą że za 600 zł. to się dzieckiem nie zajmą to pewnie mieszkają z mamusią i się nie martwią o rachunki czy o jedzenie.
|
|
A mi to bimba:):):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |