Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Straż miejska |
a tak ogolnie najwazniejsza rzecza w zyciu nie jest urodzenie wychowanie dzieci...tylko aby te zycie przezyc spelnic swoje marzenia.... na najwazniejsze rzeczy w zyciu sklada sie rowniez setki lub tysiace blahostek,rzeczy ktore wydaja ci sie niewazne lub malo wazne...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Straż miejska |
Z Merem Sankt Petersburga piło się gorzałkę i jestem na "Ty"
|
|
ty chlopak ja ci machne zaraz reklame swojej firemki jak ty chcesz...widzac po twoich postach to jestes jakis gowniarz....moze ty ponizej minimum dostajesz dlatego zal ci dupe sciska...ja wezme se opis zmienie na adres mojej stronki i co komu do tego...to nie reklama..ty wez skoncz jakas szkole i dopiero potem sie wypowiadaj...temat skonczony
|
|
Polecam na jatkowej, reszta to partacze
|
|
nie sadze ZS..albo po prostu ledwo zdawal z klasy do klasy... a co do jego przedsiebiorczosci to mam jakies takie KIT I POPISOWKA w glowie...zaden normalny czlowiek prowadzacy wlasny interes nie obsmiewa ludzi bo wie ze poczatki sa zawszw ciezkie
|
|
elektronik samochodowy Ci potrzebny,a taki tylko w Kupiskach St. Polecam,tylko tam kolejki,bo dobrzy są.
|
|
dobra, dajcie mu się wyżyć , niech chłopak ma coś od życia...
|
|
A w Zamgrowie jest ,, GRA O TRON " :):):):)
|
|
piosenka amazing...stara ale *********:)) rudy błazen z druhem
|
|
Wg tabelki na stronie Eostroleka zambrów wypada całkiem nieźle :) Aczkolwiek sa uklady, ukladziki jak widze...
|
|
jak w temacie co o nim myslicie..nadaje sie do ponownego otwarcia itd...lokal miesci sie na rzadowej...pytaam w zwiazku z tym moim poyslem na otwarcie jakiegos normalnego baru z bilardem moze i jeszcze kilka automatow itd... dzieki za odp..pzdr wszystkich i milego dzionka
|
|
martuchnam dobry lokal musi mieć swoją DUSZĘ , odpowiedni klimat i atmosferę, a to już tworzą sami bywalcy przy pomocy menadżera , żeby byli klienci to trzeba im coś odpowiedniego zaproponować, najpierw trzeba mieć jakiś plan by póżniej go realizować i konsekwentnie kreować swój wizerunek , a Tobie , z całym szacunkiem tego brakuje.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |