wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Starsi bracia w wierze

Czy to takie trudne pytanie dotyczące nazwy węża? Dużo z Was zna odpowiedź, tylko nie wiecie o tym.

Pozdrowienia.

ściemka wszystkim

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Starsi bracia w wierze

Racja. Tylko po to człowiek ma rozum (chyba ma), żeby nie pozwolił wyłącznie instynktowi sobą kierować!
A jeżeli bliski ucieka w popłochu, co się niekoniecznie przekłada na ucieczkę w sensie fizycznym, bo można uciec w pracę, hobby, swoich znajomych, swój własny swiat, nie słucha co się doń mówi, albo słucha jak zgaszonego radia, to znaczy, że nigdy tak naprawdę bliski nie był...

Z tym fartem do ludzi to też racja.

Ale weź już Ryska nie filozuj!
No dobra, już przestaję :).

a moim zdaniem, osoba zakladajaca taki temat ma chyba jakis kompleks, ja jestem za ale nie musze szukac przygodnego seksu. jezeli ma ktos ochote to czemu nie, kochajcie sie na kazdym kroku. heheheh, w razie jak by cos poszlo nie tak to bedzie becikowe :]

do lubama : masz jakis z tym problem ? brak partnera ? hehehe

czarna mamba

Tor: oby więcej takich ludzi w tym kraju jak Ty... Pozdrawiam. Szacunek za mądre słowa.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org