czwartek, 05 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dowcip

Lipa

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dowcip

Manga nie byłaś w Atlanticu? To już wiem dlaczego tak narzekasz na brak prawdziwego klubu w łomży.
Odpowiedź jest prosta - bo nie byłaś w atlanticu. Skóry, zajebisty dj, przemiły właściciel, no i dodra szamka. I to wszystko masz za darmo bo wejście jest gratis a ceny prawie hurtowe.
W Łomży jeśli chodzi o klimat klubowy to liczy się tylko atlantic i Rampa ze swoją najlepszą pizzą i wypasionym wnętrzem

A co sie chlopaki stalo z "naszafirma"?

od swiergolnięcia do swiergolniecia .........i tak powoli zycie mija.A tak po prawdzie z tym swiergolnieciem lepiej się zyje.Zaswiergolony do cna.

Temat odświeżony sprzed roku.

Prowokator

Chciałam się dowiedzieć, co tegoroczni maturzyści myślą na temat matur próbnych, które będą właśnie się odbywają. Dzisiaj był język polski, który moim zdaniem był trudny. Jakie są wasze opinie?

http://www.moheroweberety.net//go/images/moher.swf

hehe,niezłe ...no i rabacik :)

oo Jasta,to Ty jeszcze żyjesz? hehe
P.S. A GG wciąż takie same? :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org