Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Uczestniczył w wieszaniu zdjęć europosłów na szubienicy, pracował w resorcie sprawiedliwości oczywiście Ziobry. |
jakby do kazdej elki spoza lomzy doczepic pług to u nas nawet płatka śniegu na drodze bysmy nie zobaczyli :) a co piatej solarke przyczepic :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Uczestniczył w wieszaniu zdjęć europosłów na szubienicy, pracował w resorcie sprawiedliwości oczywiście Ziobry. |
Dzień dobry zapomnij o "informatykach". zanieś kompa do firmy (ja proponuje expert na broniewskiego, - jak mnie pamięć nie myli to z 10 lat na rynku ale oczywiście wolny wybór), ktorej zależy na opinii i marce którą buduje od lat a nie "pana Staska" co w dzien pracuje w innym zawodzie a popołudniami "informatyzuje", lub kogoś kto np. informatyke studiował "to sie musi znać". Nie chciał bym generalizować, oczywiście są ludzie mający pojęcie o tym co robią, ale z doświadczenia wiem, że takie amatorskie instalacje często mają kardynalne niedoróbki co kończy się wydaniem dodatkowej kasy w niedługim czasie. O nerwach i straconym czasie nie wspomnę. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |