poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Uczestniczył w wieszaniu zdjęć europosłów na szubienicy, pracował w resorcie sprawiedliwości oczywiście Ziobry.

jakby do kazdej elki spoza lomzy doczepic pług to u nas nawet płatka śniegu na drodze bysmy nie zobaczyli :)
a co piatej solarke przyczepic :)

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Uczestniczył w wieszaniu zdjęć europosłów na szubienicy, pracował w resorcie sprawiedliwości oczywiście Ziobry.

Dzień dobry
zapomnij o "informatykach". zanieś kompa do firmy (ja proponuje expert na broniewskiego, - jak mnie pamięć nie myli to z 10 lat na rynku ale oczywiście wolny wybór), ktorej zależy na opinii i marce którą buduje od lat a nie "pana Staska" co w dzien pracuje w innym zawodzie a popołudniami "informatyzuje", lub kogoś kto np. informatyke studiował "to sie musi znać".
Nie chciał bym generalizować, oczywiście są ludzie mający pojęcie o tym co robią, ale z doświadczenia wiem, że takie amatorskie instalacje często mają kardynalne niedoróbki co kończy się wydaniem dodatkowej kasy w niedługim czasie. O nerwach i straconym czasie nie wspomnę.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Odpowiedz na tę wiadomość
 Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org