środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dlatego nie czytam Wyborczej

a może w rampie tam jest dużo lepsza pizza

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dlatego nie czytam Wyborczej

Adamus, ten wybieg to się Tobie nie uda. Pomysłodawca to mnie co nie co zna.
Czy za żart można się gniewać, a czy ja kiedykolwiek miałem się za co na Ciebie gniewać. To tylko dyskusja, gdyby nie było różnicy zdań, nie było by dyskusji.

Pozdrowienia.

Jestem niesamowicie zaskoczony, że aż tyle ludzi broni drzew przy drogach. Przecież ewidentnie zwiększają one ryzyko śmiertelnych wypadków. Co to za głupie gadanie o jakiejś tradycji itp. Przecież to życie ludzkie jest najwyższą wartością!!!!!!
Wyobraźcie sobie o to taką sytuację: podczas jazdy widzicie przed sobą na zwykłej wąskiej drodze(patrząc od lewej) pojazd nr 1, pojazd nr 2 (wyprzedzający pojazd nr 1) i...drzewo. Co się da zrobić w takiej sytuacji? A teraz wyobraźcie sobie, że tego drzewa nie ma. Wystarczy zjechać na pole, zeby uniknąc wypadku (a przynajmniej czołowego zderzenia z czymkolwiek).

Kefas, skorzystałem z Twojej rady i ściągnąłem ze strony link poniżej, program
AntiSpyware Beta i nie mam żadnego problemu z Mks vir i przy nim pozostanę. Masz rację Peter, jest to program przejrzysty i czytelny.

http://www.microsoft.com/poland/security/spyware/default.mspx

Kefas, serdeczne dzięki za dobrą radę.

Pozdrowienia.

A komu szkodzi, żeby te drzewa stały jakieś 50 metrów od drogi? A druga sprawa, większość drzew rosnących przy drogach została posadzona przez człowieka, więc nie mów, że to jest dzieło samej natury.

pare latek temu byłem akwizytorem w spożywce i wiem że wiele osób robi zakupy w sklepach typ Makro, Oszołom, Tesco regularnie jestem w Białymstoku i często w W-wie, i ciagle widze te same osoby z małych sklepików w Łomży które robią zakupy na zatowarowanie swojego sklepu oczywiscie dodając od 20 do 50% marży....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org